Yılport Samsunspor'da teknik adam belirsizliği sürüyor, ne zaman açıklanacak?

Yılport Samsunspor'da teknik adam belirsizliği sürüyor, ne zaman açıklanacak?

Spor Toto 1.Lig ekiplerinden Yılport Samsunspor'da teknik direktör konusunda halen bir açıklama gelmedi. Yılport Samsunspor'da teknik adam belirsizliği sürüyor, ne zaman açıklanacak?

Spor Toto 1.Lig ekiplerinden Yılport Samsunspor'da teknik direktör konusunda halen bir açıklama gelmedi. Çalışmalarını hızlı bir şekilde sürdüren Yılport Samsunspor'da teknik adam konusu halen büyük belirsizliğini koruyor. Başkan Yüksel Yıldırım ve Sportif Direktör Batu Kaplan'ın yaptığı açıklamalar sonrasında kısa süre de açıklanacağı söylenen teknik direktör ile ilgili halen sıcak gelişmeler yaşanmadı.

Yılport Samsunspor teknik adam konusunda ilk olarak Çağdaş Atan ile anlaşma sağlamış fakat sonrasında tarafların ikili anlaşmazlıkları doğrultusunda ise sözleşme imzalanmadan protokolun iptal edildiğini öğrenilmişti. Başkan Yüksel Yıldırım gelecek sezon tek parola Süper Lig olarak yola çıkacağı bir teknik adam ile yola başlamak istiyor.

Spor Toto 2.Lig'den Spor Toto 1.Lig'e yükseldiği sezon Ertuğrul Sağlam ile devam eden Yılport Samsunspor geçtiğimiz sezonlarda ise tecrübeli teknik adam ile yolları ayırmıştı. Sonrasında ise çok fazla teknik direktör değişikliği yapan Yılport Samsunspor bu sefer doğru bir isim ile iyi bir başlangıç yapmak istiyor. Başkan Yüksel Yıldırım bu sezon artık parolasının sadece ama sadece Süper Lig olduğunu açıklamıştı. Bu süreçte teknik direktör konusunu ince eleyip sık dokuyor. Gündeme gelen Levent Şahin, Orhan Ak gibi isimler sonrasında gündemden düşerken şimdilerde ise Yılport Samsunspor için transferde kritik haftalara giriş yapıldı.

LİGLER ERKEN BAŞLAYACAK!

Bu sezon Türkiye'de futbol ligleri erken başlayacak. Bu durum göz önünde bulundurulduğunda ise taraftarlar, yönetimin elini daha çabuk tutması gerektiği görüşünde birleşiyor.

Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım'ın teknik direktör konusunda yurt dışından bir isimle görüşmelerini sıklaştırdığı ve bu yüzden anlaşma süresinin uzadığı tahmin ediliyor. Bakalım bu hafta sonuna kadar kırmızı beyazlı ekibin teknik direktör konusunu çözüme kavuşacak mı merak ediliyor. Yılport Samsunspor taraftarının eli, gözü, kulağı Yüksel Yıldırım veya Sportif Direktör Batu Kaplan'dan gelecek açıklamalara çevrildi.