Yılport Samsunspor'da beklenmeyen flaş ayrılık!

Yılport Samsunspor'da beklenmeyen flaş ayrılık!

Spor Toto 1.Lig ekiplerinden Yılport Samsunspor'da beklenmeyen ayrılık gerçekleşti. Başarılı stoper ile yollar ayrıldığı iddia edildi. Taraftar iyi dileklerle takımdan giden oyuncusunu alkışladı.

Spor Toto 1.Lig ekiplerinden Yılport Samsunspor'da beklenmeyen ayrılık gerçekleşti. Yeni sezon öncesinde çalışmalarını hızlandıran Yılport Samsunspor yaklaşık 2 hafta süren teknik adam bilmecesini dün bozdu. Kulüpten gelen resmi açıklama ile Konyaspor'da geçtiğimiz sezon başarılı bir teknik süreç yöneten İlhan Palut'un yardımcısı Ersan Parlatan ile anlaşma sağlandı. Kulüpte ise şimdiden transfer çalışmaları hız kazandı.

Yılport Samsunspor'da prensip anlaşmasına varılan oyuncuların dışında takımdan gidecek isimler de netlik kazanmaya devam ediyor. Buna göre ise takımda sözleşmesi bitenler, kiralık oyuncular ve kulübün karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdığı futbolcuların haberleri her gün gündeme gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz sezon ise gösterdiği performans ile herkes tarafından sevilen o oyuncu da bugün gündeme düşen gelişmelere göre takımdan ayrıldı.

RECEP BURAK YILMAZ İLE YOLLAR AYRILDI!

Yılport Samsunspor’da geçtiğimiz sezon yaşadığı şansı sakatlıktan nedeniyle bir türlü forma şansı bulamayan Recep Burak Yılmaz ile yollar resmen ayrıldı.

Özellikle Samsunspor da son iki sezon başarıyla forma giyen ancak 2021-2022 sezonunda ard arda yaşadığı sakatlık nedeniyle formasından uzak kalan Recep Burak kırmızı beyazlı kulübe veda etti.

Başarılı oyuncunun ise sosyal medya hesabından yaptığı duyuru ise şu şekilde..

Recep Burak Yılmaz yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi. "Bugün itibariyle Samsunspor ile sözleşmem sona ermiştir. Bu sene maalesef yaşadığım bir kaç sakatlık sebebiyle takımıma istediğim katkıyı sağlayamadım. Her şey için teşekkürler, Samsunspor'a bundan sonra ki süreçte başarılar"

RECEP BURAK YILMAZ SAMSUNSPOR KARİYERİ

4 Ocak 2020 tarihinde Yılport Samsunspor takımına katılan Recep Burak Yılmaz'ın sözleşmesi 30 Haziran 2022 tarihinde sonlanıyor. 26 yaşında 1,85 boyunda ki stoper oyuncu Samsunspor'a Manisa FK'dan 150 bin euro karşılığında transfer edilmişti.

Bu sezon Spor Toto 1.Lig'de 8 karşılaşmaya çıkan Recep Burak Yılmaz toplamda 631 dakika süre aldı.