Yılport Samsunspor'da Başkan Yüksel Yıldırım'dan 1 Milyon TL'lik Prim Açıklaması!

Yılport Samsunspor'da Başkan Yüksel Yıldırım'dan 1 Milyon TL'lik Prim Açıklaması!

Spor Toto 1.Lig ekiplerinden Yılport Samsunspor iyi gidişini son haftalarda ki aksilikler sebebiyle düşerek play - off potasının dışında 4 puan ile kaldı. Yılport Samsunspor'da Başkan Yüksel Yıldırım'dan 1 Milyon TL'lik Prim Açıklaması!

Spor Toto 1.Lig ekiplerinden Yılport Samsunspor iyi gidişini son haftalarda ki aksilikler sebebiyle düşerek play - off potasının dışında 4 puan ile kaldı. Yılport Samsunspor en yakın rakibi Eyüpspor ile arasında 4 puanlık bir fark kalırken son 3 haftada halen şansı kaldığı yerden devam ediyor. Yılport Samsunspor kulüp başkanı Yüksel Yıldırım ise kulübün play - off potasına girmesi durumunda ise oyunculara 1 milyon TL prim dağıtacağını açıkladı.

TARİHİ PRİM SÖZÜ!

Yönetim tarihi bir karar alarak play-off için kesenin ağzını açtı. Samsunspor play-off müsabakalarına kalırsa oyunculara 1 buçuk milyon TL prim dağıtılacak.

Başkanvekili Bilen Yılport Samsunspor’un Eyüpspor maçı öncesi açıklaman galibiyet ve şampiyonluk primi ile ilgili;

”Eyüpspor maçı öncesinde takıma 1 milyon lira şampiyonluk primi açıklandı. Eyüp maçına 50 bin TL’lik özel prim verildi.” şekilde konuştu.

YILPORT SAMSUNSPOR BOLUSPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Yılport Samsunspor Boluspor ile 8 Mayıs 2022 Pazar günü deplasmanda saat 16:00'da karşı karşıya gelecek. Samsunspor kümede kalma mücadelesi veren Boluspor'u yenerek play - off ihtimallerini güçlendirmek isterken Boluspor ile kümeden çıktığı haftada arasında ki farkı arttırmak istiyor.

İki takımın kazanması gereken maçta ise kimin kazanacağı merak edilirken Yılport Samsunspor play off için prim tutarını futbolcular ile paylaştı. Camiada halen play - offa kalma inancı devam ederken son 3 haftada neler yaşanacak merak ediliyor.