Yılport Samsunspor'a Süper Lig'den transfer!

Yılport Samsunspor'a Süper Lig'den transfer!

Yılport Samsunspor teknik direktörlük görevine Çağdaş Atan'ı getirmesi ile birlikte transfer çalışmalarını sürdürüyor. Yılport Samsunspor'a Süper Lig'den transfer!

Yılport Samsunspor teknik direktörlük görevine Çağdaş Atan'ı getirmesi ile birlikte transfer çalışmalarını sürdürüyor. Son olarak gündemde bugün düşen gelişmelere göre ise Altay'ın küme düşmesi ile birlikte dağılan oyuncu kadrosundan Yılport Samsunspor önemli oyuncuları transfer etmeye devam ediyor. Son olarak Altay'ın kalecisi ile büyük ölçekte anlaşma sağlayan Yılport Samsunspor'da takımın 10 numarası olarak bilinen o futbolcu ile büyük ölçüde anlaşma sağlandığı bilgisine ulaşıldı. İşte detaylar Gürses Gazetesi adresinde yer alıyor.

YILPORT SAMSUNSPOR'DA BAMBA GELİŞMESİ!

Yılport Samsunspor 2021-2022 sezonunda Spor Toto Süper lig ekiplerinden Altay karşılıklı anlaşılarak yollarını ayıran Daouda Bamba’ya resmi transfer teklifinde bulunduğu bilgisine ulaşıldı.

Kırmızı beyazlı ekip yeni sezon öncesi iddialı kadrosunda Fildişi Sahilli futbolcuyu transfer etmek için yaptığı teklife Bamba’nın vereceği cevap ise merak konusu oldu.

Teknik Direktör Çağdaş Atan’ın yeni sezonda Daouda Bamba’yı kadroda görmek istediği gelen bilgiler arasında.

DAOUDA BAMBA KİMDİR?

Altay takımında Forvet mevkinde forma giyen Daouda Bamba, 05 Mart 1995 tarihinde dünyaya gelmiştir. 184 cm boyunda ve 75 kilo olan Daouda Bamba, Sağ ayağını kullanmaktadır. Bu sezon ilk 11'de 22 maça çıkan Daouda Bamba, 2 sarı kart ve 0 kırmızı kart görmüştür. Daouda Bamba, bu sezon 1 asist ve 7 gol katkısı ile oynamaktadır.

DAOUAD BAMBA KARİYERİ

2013Kongsvinger IL Toppfotball12(4)
2014-2018Kristiansund105(43)
2018-2021Brann76(27)
2021-Altay0(0)