Yılport Samsunspor yeni teknik adamını buldu

Yılport Samsunspor yeni teknik adamını buldu

Hayal kırıklığı ile geçen bir sezonun ardından teknik direktör arayışlarını sürdüren Yılport Samsunspor'da gündeme bomba isim düştü. Yılport Samsunspor yeni teknik adamını buldu

Hayal kırıklığı ile geçen bir sezonun ardından teknik direktör arayışlarını sürdüren Yılport Samsunspor'da gündeme bomba isim düştü. Fuat Çapa'nın ayrılığı sonrası bu hafta beklenen teknik direktör gelişmeleri Yılport Samsunspor'da son dakika gelişmelerini beraberinde getiriyor. Yılport Samsunspor'da teknik adam listesinin ilk sırasında yer alan Çağdaş Atan ile anlaşılamaması sonrasında ibreler Yılmaz Vural'a çevrilmişti. Yılmaz Vural ile görüşme gerçekleştiren Yılport Samsunspor başarılı teknik adamı beklemeye alırken gündeme bomba bir isim düştü. Mehmet Özdilek ismi Yılport Samsunspor'da teknik adam gündeminin bir numaraya yerleşti. İşte detaylar Gürses Gazetesi adresinde yer alıyor.

YILPORT SAMSUNSPOR'DA GÜNDEM MEHMET ÖZDİLEK!

Kırmızı beyazlılarda Yönetim tecrübeli Teknik adam Mehmet Özdilek ile büyük ölçüde anlaşma sağladı. Samsunspor’un yeni hocasını bir kaç gün içerisinde kamuoyuna duyurması bekleniyor.

Teknik Direktörlük kariyerine Konyaspor’da başlayan eski milli futbolcu Mehmet Özdilek daha sonra Denizlispor ve Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor’da görev aldı.

Tecrübeli teknik adam Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor’da kariyerinde Spor Toto 1.ligde şampiyonluk sevinci yaşadı.

MEHMET ÖZDİLEK KİMDİR?

Mehmet Özdilek, Samsun’da doğmuş eski bir Türk futbolcudur. Kendisi Şifo Mehmet takma adıyla da bilinmektedir. Uzun seneler orta sahada ofansif mevkide top koşturdu. Mehmet Özdilek, 2011 yılında aktif futbol hayatına bir nokta koyma kararı aldı. Fakat sektörden de kopmadı. Birçok takımda görev alan Özdilek, son olarak BB Erzurumspor'u çalıştırdı.

Şimdilerde ise memleketi Samsun'un gündeminde yer alan Mehmet Özdilek büyük ihtimalle gelecek sezon Yılport Samsunspor'u çalıştıracak.