Yılport Samsunspor yeni sezonun ilk transferini açıkladı!

Yılport Samsunspor yeni sezonun ilk transferini açıkladı!

Süper Lig hedeflerine bu sene de ulaşamayan Yılport Samsunspor yeni sezon transfer çalışmalarına şimdiden başladı. Yılport Samsunspor yeni sezonun ilk transferini açıkladı!

Süper Lig hedeflerine bu sene de ulaşamayan Yılport Samsunspor yeni sezon transfer çalışmalarına şimdiden başladı. Son hafta deplasmanda Boluspor ile karşılaşan Yılport Samsunspor sahadan 3 puanla ayrılması durumunda play - off hayallerini son haftaya kadar sürdürebilecek iken rakiplerinin de kaybetmesi ile birlikte 6.sırada ki rakibi ile puan farkını 1'e düşürmeyi planlıyordu. Küme düşme hattından çıkan Boluspor ise kendi taraftarı önünde Yılport Samsunspor'u 2-1 mağlup ederek Spor Toto 1.Lig'de önemli bir 3 puan aldı.

Yılport Samsunspor ise geçen sene averaj ile kaybettiği Süper Lig hayallerini bu sene play - off'lara kalamadan veda etti. Yaşanan gelişmeler üzerine ise Yüksel Yıldırım teknik ekibi ile birlikte yeni sezon transfer çalışmalarına başladı. Buna göre ise Yılport Samsunspor ilk transferini resmi hesabından açıkladı. İşte detaylar Gürses Gazetesi'nde yer alıyor.

ALTAY'IN KALECİSİ İLE ANLAŞMA TAMAM!

Yılport Samsunspor’da Büyük hüsranla sona gelinen 2021-2022 sezonu sonrası yeni sezon öncesi transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Kırmızı beyazlılar alacaklarına karşılık Spor Toto Süper Lig'den küme düşen Altay takımında sözleşmesini feshi eden Süper Lig’in en fazla kurtarış yapan kalecisi olan Polonyalı kalecisi Mateusz Lis ile anlaşma sağladı.

Başarılı file bekçi Lis ile her konuda anlaşma sağlayan Samsunspor’un bu transferi önümüzdeki günlerde resmen duyurması bekleniyor.

MATEUSZ LİS KİMDİR?

Altay takımında Kaleci mevkinde forma giyen Mateusz Lis, 27 Şubat 1997 tarihinde dünyaya gelmiştir. 192 cm boyunda ve 83 kilo olan Mateusz Lis, Sağ ayağını kullanmaktadır. Bu sezon ilk 11'de 35 maça çıkan Mateusz Lis, 3 sarı kart ve 0 kırmızı kart görmüştür. Mateusz Lis, bu sezon 0 asist ve 0 gol katkısı ile oynamaktadır.

Süper Lig ekiplerinden Altay bu sezon küme düşerken ligde en fazla kurtarış yapan oyunculardan birisi olan Mateusz Lis ile de karşılıklı olarak sözleşme feshetti. Süper Lig'de Altay takımı ile 35 maça çıkan Mateusz Lis kurtarışları ile ön plana çıkan isimler arasında yer aldı.

Yılport Samsunspor'da Nurullah Aslan'ın Süper Lig'e gerçekleşmesi muhtemel transferi sonrasında ise kaleci transferi yapıldı.