Yılport Samsunspor yeni sezona bomba gibi hazırlanıyor, 2 transferde hareketlilik!

Yılport Samsunspor yeni sezona bomba gibi hazırlanıyor, 2 transferde hareketlilik!

Yılport Samsunspor'da 2 senedir kıl payı kaçan Süper Lig hayalleri sonrasında yeni sezon planlamalarına başlandı. Yılport Samsunspor yeni sezona bomba gibi hazırlanıyor, 2 transferde hareketlilik!

Yılport Samsunspor'da 2 senedir kıl payı kaçan Süper Lig hayalleri sonrasında yeni sezon planlamalarına başlandı. Spor Toto 1.Lig'e yükselmesinin ardından son 3 sezondur play off potasına girmeye hak kazanan Yılport Samsunspor'da bu sezon kaçan play off sonrasında yönetim kolları sıvadı.

Yılport Samsunspor'da teknik direktörlük görevi için Çağdaş Atan ile anlaşma sağlanırken yeni sezona büyük bir yapılanma ile girilme kararı alındı. Yılport Samsunspor kulüp başkanı Yüksel Yıldırım transferde sınırsız limit açarken yeni sezonda Süper Lig'e yükselmek için ellerinden gelenin fazlasını yapacağını şehire söyledi. Yaşanan bu gelişmelerin ardından ise Samsun camiasında da heyecan artarken 2 transfer için çalışmalar başladı.

YILPORT SAMSUNSPOR'DA 2 TRANSFER BÜYÜK ÖLÇEKTE TAMAMLANDI!

Yılport Samsunspor yeni sezon için planlamayı tamamlarken 2 oyuncu ile de prensip anlaşmasına vardı. Fenerbahçe ve İstanbulspor'dan tecrübeli oyuncular ile anlaşma tamamlayan Yılport Samsunspor'da yeni sezonda tek hedef Süper Lig'e yükselmek. Camiada transfer çalışmaları olumlu bir şekilde karşılanırken kulüp transferleri haftaya açıklaması bekleniyor.

FENERBAHÇE'DEN BURAK KAPACAK SAMSUN'UN RADARINA GİRDİ

Bursaspor'dan Fenerbahçe'ye transfer olan Burak Kapacak sakatlanmasının ardından forma şansı bulamamıştı. Yılport Samsunspor'da ise Çağdaş Atan'ın talimatları doğrultusunda çalışmalar başladı.

Kırmızı beyazlılar ilk olarak Fenerbahçe’nin genç kanat oyuncusu Burak Kapacak’ı kiralama konusunda Sarı lacivertli kulüple büyük ölçüde anlaşma sağladı.

İSTANBULSPOR'DAN ALPEREN UYSAL İLE TEMASLAR HIZLANDIRILDI!

Bu sezon İstanbulspor’un play-offlara kalmasında önemli rol üslenen başarılı kaleci Alperen Uysal’ın da Samsunspor’a gelmeye sıcak baktığı öğrenildi.

Öte yandan Bursaspor İle yıldızı parlayan ancak Süper Lig’de Fenerbahçe’de yeterince şans bulamayan Burak Kapacak’ın kariyerinde yeniden sıçrama yapmak için Samsunspor’a gelmek istediği gelen bilgiler arasında.