Yılport Samsunspor yeni hocasını açıkladı! Bayram Bektaş ile sözleşme imzalandı!

Yılport Samsunspor yeni hocasını açıkladı! Bayram Bektaş ile sözleşme imzalandı!

Spor Toto 1.Lig ekiplerinden Yılport Samsunspor teknik adam belirsizliğini bu akşam yaptığı açıklama ile sonlandırdı. Yılport Samsunspor yeni hocasını açıkladı! Bayram Bektaş ile sözleşme imzalandı!

Spor Toto 1.Lig ekiplerinden Yılport Samsunspor teknik adam belirsizliğini bu akşam yaptığı açıklama ile sonlandırdı. Liglerin bitimine 1 hafta kala Fuat Çapa ile yolları ayıran Yılport Samsunspor'da gelecek sezon teknik adamının kim olacağı merak ediliyordu. Geçtiğimiz haftalarda Çağdaş Atan ve sonrasında ise Ersan Parlatan ile anlaşma sağlandığını açıklayan Yılport Samsunspor iki teknik adam ile anlaşamazken taraftarlardan da tepki gelmişti.

5 Haziran Pazar akşamı ise Yılport Samsunspor kulübünden gelen açıklama doğrultusunda yeni teknik adam ile anlaşma sağlandığı açıklandı. Buna göre ise Yılport Samsunspor'un yeni teknik direktörü Bayram Bektaş oldu. Yılport Samsunspor resmi internet ve sosyal medya hesaplarından açıklama geldi. Samsunspor teknik adam bilmecesine son verdi!

YILPORT SAMSUNSPOR'DAN BAYRAM BEKTAŞ AÇIKLAMASI

"Kulübümüz, Teknik Direktörlük konusunda Byram Bektaş ile yaptığı görüşmeler sonucu 1+1 yıllık anlaşma sağlamıştır.

Teknik Direktörümüz Bayram Bektaş'ın imza töreni 8 Haziran Çarşamba saat 14.00'da Nuri Asan Tesislerimizde gerçekeleşecektir. Camiamıza hayırlı olmasını dileriz."

BAYRAM BEKTAŞ KİMDİR, KARİYERİ

Futbola Fransa'da Auxerre altyapısında başladı. Türkiye'deki kariyerine ve profesyonel hayata ise Bilecikspor'da başladı. Bir sezon Bilecikspor'da oynadıktan sonra 1995 yılında Sarıyer'e transfer oldu. 2 sezon sonra 1997 yılında Antalyaspor'a geçti. Burada geçirdiği 1 yılın ardından ise Altay'a transfer oldu. Altay'da oynadığı bir sezonda gösterdiği performansla Beşiktaş'ın dikkatini çekti ve sezon sonunda takım arkadaşı Murat Alaçayır ile beraber Beşiktaş'a transfer oldu. 1999-2003 yılları arasında Beşiktaş'ta forma giydi ve 100.yıl şampiyonluğu kadrosunda yer aldı. 2003 yılında Trabzonspor'a transfer oldu ancak yarım sezonda bir maça bile çıkamadan devre arasında Konyaspor'a transfer oldu. 2004-05 sezonunu da bu takımda geçirirken sezon sonunda Kocaelispor'a transfer oldu. 2005-07 yılları arasında Kocaelispor'da oynayan Bayram sakatlıklar sebebiyle 2007 yılında 33 yaşındayken futbol hayatına nokta koydu.

Teknik direktörlük kariyeri
2015-2016Büyükşehir Gaziantepspor
2016-2017Elazığspor
2017-2018Ümraniyespor
2018Göztepe
2018-2019MKE Ankaragücü
2019-2020Türkiye (yardımcı antrenör)
2020Kayserispor
2021-Türkiye (yardımcı antrenör)