Yılport Samsunspor hoca kararını verdi mi? Sportif direktör Batu Kaplan açıkladı!

Yılport Samsunspor hoca kararını verdi mi? Sportif direktör Batu Kaplan açıkladı!

Spor Toto 1.Lig ekiplerinden Yılport Samsunspor'da teknik adam arayışları kaldığı yerden devam ediyor. Yılport Samsunspor hoca kararını verdi mi? Sportif direktör Batu Kaplan açıkladı!

Spor Toto 1.Lig ekiplerinden Yılport Samsunspor'da teknik adam arayışları kaldığı yerden devam ediyor. Liglerin tamamlanması ile birlikte artık takımlar gelecek sezon planlamaları için hareket etmeye başlayacak iken Yılport Samsunspor'da ise dengeler değişiyor. Teknik direktör Fuat Çapa ile yolların ayrılmasının ardından bir türlü teknik adam konusunda net bir karara varmayan Yılport Samsunspor'da sıcak gelişmeler var.

Geçtiğimiz günlerde Samsunspor'un sportif direktörü Batu Kaplan, Tivibu ekranlarında demeçler verirken teknik adam konusu noktasında 2 isim arasında kaldıklarını açıklamıştı. Samsun basınından gelen bilgiler doğrultusunda ise bu hoca adaylarının Orhan Ak ve Levent Şahin olduğu bilgisine ulaşılmıştı. Yılport Samsunspor kulübünden net bir açıklama halen gelmezken taraftarların gergin bekleyişi sürüyor.

BATU KAPLAN AÇIKLAMALARDA BULUNDU

Tivibu Spor’un 1.lig gündeminin bugünki konuğu Yılport Samsunspor’un futbol direktörü Batu Kaplan oldu.

Samsunspor Sportif Direktörü Batu kaplan, takımla ilgili son gelişmeleri, teknik direktör arayışını ve oyuncu tercihlerini 1. Lig Gündemi’nde anlattı.

Canlı yayında birbirinden önemli açıklamalarda bulunan kırmızı Şimşeklerin futbol direktörü Batu Kaplan;”Görüştüğümüz iki hoca var, onunla alakalı son kararı vermeye çalışıyoruz.”

LEVENT ŞAHİN Mİ ORHAN AK MI?

Samsun'da halk teknik adam konusunda ikiye bölünürken halen net bir karar alınamaması yönetiminde net bir karar veremediği anlamına geldi. Galatasaray'da Fatih Terim'in yardımcılığını yapan Levent Şahin ve Trabzonspor'da Abdullah Avcı'nın yardımcılığına soyunan Orhan Ak arasında kararsız kalan Yılport Samsunspor yönetimi teknik adam transferini bu hafta tamamlamak istiyor.

Öte yandan başkan Yüksel Yıldırım, Orhan Ak ve Levent Şahin ile görüşmeler gerçekleştiriyor. Yılport Samsunspor başkanı Yüksel Yıldırım'ın gelecek sezon tek parolası "Süper Lig" olurken teknik adamlardan da şampiyonluk sözü bekliyor. Özellikle bütçe konusunda herhangi bir problemi olmayan Yılport Samsunspor'un teknik adam transferini tamamlamasının ardından hali hazırda anlaşmış olduğu 5 oyuncu ile de resmi imzaların atılması bekleniyor.

Bu oyuncular arasında Pirales, Misz, Burak Kapacak ve Fofana gibi isimler yer alıyor. Transferlerin tamamlanmasının ardından teknik adam ile Samsun'da geniş çaplı bir basın toplantısı düzenlenecek. Yapılacak gelişmeler sonrasında ise Samsunspor yeni sezon için "start" verecek.