Yılport Samsunspor Galatasaray'ın yardımcısını getiriyor!

Yılport Samsunspor Galatasaray'ın yardımcısını getiriyor!

Yılport Samsunspor'da her gün farklı isimlerin gündeme düştüğü teknik adam problemi çözülüyor. Yılport Samsunspor Galatasaray'ın yardımcısını getiriyor!

Yılport Samsunspor'da her gün farklı isimlerin gündeme düştüğü teknik adam problemi çözülüyor. Gündeme sırasıyla gelen Çağdaş Atan, Mehmet Özdilek, Yılmaz Vural, Hüseyin Kalpar, Orhan Ak ve son olarak Levent Şahin gündeme gelmişti. Yılport Samsunspor'da başkan Yüksel Yıldırım gündeme dair yaptığı açıklamalarda bir yardımcı teknik direktörün takımın başına geleceğini açıklamıştı. İşte detaylar ve daha fazlası Gürses Gazetesi adresinde yer alıyor.

LEVENT ŞAHİN ADIM ADIM SAMSUN'A

Yılport Samsunspor’da Fuat Çapa’dan boşalan Teknik Direktörlük koltuğuna Galatasaray ve A Milli Takım'da Fatih Terim’in yardımcılığını yapan Levent Şahin’in getirildiği belirtildi.

Süper Lig yolu sayfasının özel haberine göre Çağdaş Atan ile anlaşamayan Samsunspor, teknik direktörlük görevine bir dönem Adanaspor’u çalıştıran, Galatasaray ve A Milli takımda Fatih Terim’in yardımcılığını yapan Levent Şahin’i getirdi.

Yılport Samsunspor Kulübün takımın başına getirilen yeni Teknik Direktörün bugün veya yarın resmen açıklaması bekleniyor.

LEVENT ŞAHİN KİMDİR?

2000-2002 arasında MKE Ankaragücü'nde altyapı antrenörü olarak antrenörlüğe başladı. 2003'te Hacettepe, 2003-2004 arasında Kahramanmaraşspor, 2004-2005 arasında Keçiörengücü'nde antrenör; 2005'te Ankaraspor'da, 2006'da Keçiörengücü'nda altyapı antrenörü; 2007'de Çaykur Rizespor, 2007-2008 arasında Bursaspor, 2008-2009 arasında Gençlerbirliği ve 2009'da Ankaraspor'da antrenör olarak görev yaptı. Ekim 2009'da, 2. Lig 3. Grup takımlarından Bugsaşspor'un teknik direktörlüğüne getirilerek ilk teknik direktörlük deneyimini yaşadı. Sezon sonunda, Mayıs 2010'da sözleşmesi sona erdi ve MKE Ankaragücü'nde antrenörlük yapmaya başladı. Nisan 2012'de, Türkiye A2 millî takımı ile Türkiye U-17 ve U-16 takımlarında fiziksel performans ve analiz antrenörü olarak görev yapmaya başladı. Haziran 2016'da, Fatih Terim'in teknik direktörlüğünü yaptığı Türkiye millî takımında antrenör oldu. Aralık 2016'da, millî takımdaki antrenörlük görevinin yanında, Süper Lig'de mücadele eden Adanaspor'un teknik direktörlüğüne getirildi.