Yılport Samsunspor Galatasaray'ın eski hocasını takımın başına getiriyor!

Yılport Samsunspor Galatasaray'ın eski hocasını takımın başına getiriyor!

Yılport Samsunspor'da teknik adam arayışı devam ediyor. Yılport Samsunspor Galatasaray'ın eski hocasını takımın başına getiriyor!

Yılport Samsunspor'da teknik adam arayışı devam ediyor. Bu sezon Süper Lig'e çıkma hayalleri rafa kaldırılırken yeni sezon yapılanmasına başlanılan Yılport Samsunspor'da son haftalarda kötü sonuçlar alınan Fuat Çapa ile karşılıklı anlaşılarak yollar ayrılmıştı. Yılport Samsunspor başkanı Yüksel Yıldırım ise Çağdaş Atan ile prensip anlaşmasına varılmasının 3 gün ardından ise karşılıklı anlaşarak başlamadan sözleşmenin fesih edildiğini açıklamıştı.

Yılport Samsunspor'da teknik adam belirsizliği devam ederken gündeme Galatasaray'ın eski hocası geldi. Yılport Samsunspor camiasında yeni teknik adam arayışları devam ederken gündeme gelen o isim ise taraftarları ikiye böldü. Taraftarların yarısı yeni gelecek teknik adamı isterken diğer yarısı ise bu gelişmeyi veto etti. Peki o isim kim? İşte detaylar Gürses Gazetesi'nde..

BAŞKAN YÜKSEL YILDIRIM AÇIKLAMA YAPTI!

Samsunspor’un yeni hocasının birkaç gün içersinde açıklayacaklarını ifade eden kırmızı beyazlı kulübün Başkanı Yıldırım Radyo Gole Verdi demişlerdi şunları söyledi;

“Geçmişte yapılmış yanlışlar var ama bu sene yeni bir yönetim ekibiyle çalışıyoruz. Bu sene bize inansınlar lütfen.

Yeni Teknik direktörümüzü bir hafta içinde açıklayacağız. Yardımcı Teknik Direktörlük yapmış bir isim.

Biz karma bir yapı yapmak istiyoruz. Birçok analistle görüşüyoruz yurtdışından. Yeni bir şey yapmak istiyoruz. Çünkü kusura bakmasınlar ama Türk hocaların egoları var.

Transferi hocaya bırakmak bence olmamalı. Teknik adamlar, menajerlerle beraber kafa kafaya veriyorlar ve yanlış durumlar oluşuyor.“

LEVENT ŞAHİN YILPORT SAMSUNSPOR'UN RADARINDA!

Çevik’in özel haberine göre Çağdaş Atan ile anlaşamayan Spor Toto 1.lig ekiplerinden Samsunspor bir dönem Adanaspor’u çalıştıran ve Galatasaray ile A Milli takımda Fatih Terim’in yardımcılığını yapan Levent Şahin ile görüştü.

Yılport Samsunspor’da Başkan Yüksel Yıldırım’ın;“Yeni Teknik direktörümüzü bir hafta içinde açıklayacağız. Yardımcı Teknik Direktörlük yapmış bir isim.” açıklamaları sonrası gözler tecrübeli teknik adam Levent Şahine çevrildi.

LEVENT ŞAHİN KİMDİR?

Eski bir futbolcu olan Levent Şahin, 1994 ve 1996 yılları arasında Yeni Yolspor çatısı altında top koşturmuş isimlerden biridir. Sonraki süreçte ise 1996 ve 1997 yılları arasında Ankara Şekerbank formasını giymiştir. Levent Şahin futbolcu olarak sahalarda yer alan bir isim değildir. Son olarak ise Galatasaray'da Fatih Terim'in yardımcılığını yapmıştır.