Yılport Samsunspor Abdullah Avcı'nın yardımcısı ile görüşmelere başladı!

Yılport Samsunspor Abdullah Avcı'nın yardımcısı ile görüşmelere başladı!

Yılport Samsunspor'da teknik adam belirsizliği sürüyor. Yılport Samsunspor Abdullah Avcı'nın yardımcısı ile görüşmelere başladı!

Yılport Samsunspor'da teknik adam belirsizliği sürüyor. Kulüp başkanı Yüksel Yıldırım yaptığı açıklama ile birlikte bu hafta sonuna kadar teknik adam belirsizliğini sonlandıracaklarını açıkladı. Spor Toto 1.Lig'de lig bitimine 5 hafta kala teknik direktör Fuat Çapa ile yolları ayıran Yılport Samsunspor'da teknik adam arayışları halen devam ediyor.

Yeni sezona iddialı bir giriş ve tek parolası Süper Lig olacak bir takım kurarak başlamak isteyen Yılport Samsunspor'da planlamalar takır takır işliyor. Yılport Samsunspor kulüp başkanı Yüksel Yıldırım önderliğinde tüm planlamalar ve çalışmalar devam ediyor. Yılport Samsunspor şimdiden Süper Lig'de forma giyen 3 oyuncu ile prensip anlaşmasına varırken takıma yeni gelecek teknik direktör ile planlamalara başlayarak transfer harekatı için "start" verecek.

SAMSUNSPOR'DA GÜNDEM: ORHAN AK!

Kırmızı beyazlılarda teknik direktörlük görevi için rota Trabzonspor’un teknik direktörü Abdullah Avcı’nın yardımcısı Orhan Ak’a çevrildi.

Süper Lig'de Başakşehir, Beşiktaş ve son olarak Trabzonspor’da Avcı'nın yardımcılığı görevinden bulunan Orhan Ak ile ilgili Samsunspor’un temasa geçtiği ve görüşmelerin sürdüğü belirtildi.

Yılport Samsunspor yerel medyasında gündeme düşen haberler sonrasında taraftarlar merakla gelişmeleri takip ederken takıma kazandırılacak teknik adamın da deneyimli olmasını istiyor. Daha öncesinde Çağdaş Atan ile prensip anlaşmasına varan Yılport Samsunspor sonrasında karşılıklı isteklerin yanıtsız kalması sonrasında tekrar karşılıklı anlaşarak yola başlamadan anlaşmanın sonlandırıldığını kamuoyu ile paylaşmıştı.

Şimdilerde ise Yılport Samsunspor'da tek gündem Orhan Ak'a çevrildi. Teknik adam listesinde Levent Şahin ve Orhan Ak olan Yılport Samsunspor yeni teknik adamını bu hafta sonuna kadar açıklaması bekleniyor.

ORHAN AK KİMDİR?

Orhan Ak 29 Eylül 1979 tarihinde Adapazarı'nda doğmuş bir Türk futbolcudur. Futbolculuk kariyerini sonlandırmış olup, aktif olduğu dönemde sol bek pozisyonunda görev almaktaydı.

Son olarak Abdullah Avcı'nın yardımcılığında İstanbul Başakşehir, Beşiktaş ve Trabzonspor'da görev aldı. Şimdilerde ise Yılport Samsunspor'dan gelen teklife göre kendi kariyerini çizecek.