Yılmaz Vural Teknik Direktörlük Kariyerine O Takımla Geri Dönüyor!

Yılmaz Vural Teknik Direktörlük Kariyerine O Takımla Geri Dönüyor!

Uzun süredir takım çalıştırmayan Yılmaz Vural gündeme tekrar düştü. Yılmaz Vural Teknik Direktörlük Kariyerine O Takımla Geri Dönüyor!

Uzun süredir takım çalıştırmayan Yılmaz Vural gündeme tekrar düştü. Spor Toto 1.Lig ekiplerinin görüşme halinde olduğu Yılmaz Vural, yaz transfer sezonunun açılmasına kısa bir süre kala o takım ile görüşme halinde.. Uzun süredir planlanan ve gelmesi beklenen isimler arasında yer alan Yılmaz Vural teknik direktörlük kariyerine o takım ile birlikte geri dönüş yapacak. Sosyal medyaya düşen o gelişmelerin ardından ise taraftarlar heyecanlandı.

YILPORT SAMSUNSPOR'DA YILMAZ VURAL SESLERİ!

Yılport Samsunspor’da Teknik Direktör arayışı tüm hızıyla devam ediyor.. Kırmızı şimşeklerde Çağdaş Atan ile anlaşma sağlamamasının ardından gözler diğer isimlere çevrildi. Mehmet Özdilek ile ön görüşme gerçekleştiren Samsunspor’da listede Yılmaz Vural ve Ümit Davala’nın da olduğu belirtildi. Samsunspor’u tecrübeli teknik direktör Yılmaz Vural ile bir görüşme gerçekleştireceği gelen bilgiler arasında.

Yılport Samsunspor'da Fuat Çapa ile yolların ayrılmasının ardından gündeme gelen ilk isimler arasında Çağdaş Atan yer almıştı. Çağdaş Atan ile görüşme gerçekleştiren Yılport Samsunspor anlaşma sağlayamaz iken gündeme Yılmaz Vural ismi düştü. Yaşanan bu gelişmeler ise Samsun camiasında olumlu bir şekilde karşılanırken taraftarların Ünal Karaman talepleri de yönetime iletildi.

Yılport Samsunspor Mehmet Özdilek ve Yılmaz Vural ile görüşme gerçekleştirerek bu hafta içi teknik adam konusunu kapatmak istiyor. Yılmaz Vural'ın da Yılport Samsunspor'u çalıştırmaya niyetli olduğu bilgisine ulaşıldı. Gelen bilgiler sonrasında ise Yılport Samsunspor bu hafta teknik direktör transferini tamamlayacak.

YILMAZ VURAL KİMDİR, ÇALIŞTIRDIĞI TAKIMLAR

Yılmaz Vural'ın ilk teknik direktörlük deneyimi 1986 yılında Malatyaspor ile başlamıştır. Okan Üniversitesi, teknik direktör Yılmaz Vural ile anlaştı. Vural, yeni öğretim döneminde Spor Yönetimi Bölümü'nde öğretim görevlisi olarak futbol derslerini verecektir. 20 Şubat 2014 tarihinde, Spor toto 2. Lig Kırmızı grupta mücadele eden Bayrampaşa kulübünü devralmak istediğini açıkladı.

Yılmaz Vural teknik direktörlük kariyerinde Yılport Samsunspor'u 1989 - 1990 dönemlerinde çalıştırmıştı. Yılmaz Vural son olarak ise 2021 yılında Büyükşehir Belediye Erzurumspor takımını çalıştırdı.