Villarreal-Liverpool Maçı Saat Kaçta Hangi Kanalda? Villareal Liverpool Maçı İlk 11'ler

Villarreal-Liverpool Maçı Saat Kaçta Hangi Kanalda? Villareal Liverpool Maçı İlk 11'ler

Şampiyonlar Ligi'nde sona yaklaşırken heyecan devam ediyor. Yarı final mücadelerinde bu akşam Villarreal evinde Liverpool'u ağırlayacak. Peki; Villarreal-Liverpool maçı saat kaçta hangi kanalda? Villarreal - Liverpool maç kadroları gursesgazetesi.com'da

Kulüp bazlı en büyük futbol turnuvası olan UEFA Şampiyonlar Ligi'nde finale yaklaşırken heyecan devam ediyor. Bu akşam yarı final maçlarının ikinci ayak maçlarından Villarreal- Liverpool karşılaşması futbol severler ile buluşacak. Tüm dünyanın takip edeceği karşılaşmanın hangi kanalda saat kaçta yayınlanacağı, maçın ilk 11'leri ise futbol severler için merak konusu.

İlk maçta Villarreal'i evinde ağırlayan kırmızılı ekip Liverpool sahadan 2-0'lık galibiyet ile ayrılmış ve ikinci maç için daha rahat olmayı garantilemişti. İlk maçta her iki takımın da kıran kırana ettiği mücadele dikkatleri üstüne çekmiş, futbol severlere seyir zevki yüksek bir maç izleme fırsatı vermişti. Futbol severler ilk maçta Liverpool'un 2 farkla galip gelmesinin ardından bu akşam oynanacak maçı heyecanla beklemeye başlamıştı. Bu akşam Villarreal evinde Liverpool'u ağırlayacak ve yarı finalden finale yükselen ilk takım belli olacak. Peki; Villarreal Liverpool maçı hangi kanalda, ne zaman?

Villarreal Liverpool Maçı Hangi Kanalda Ne Zaman?

Villarreal'in evinde El Madrigal'de oynanacak olan maç Türkiye saati ile saat 22.00'da ekranlara gelecek. Her iki takımın da galibiyet parolası ile çıkacağı maç, TV 8,5'tan naklen bir şekilde futbol severlerle paylaşılacak.

Villarreal Liverpool İlk 11'ler

Heyecanlı mücadelede hangi oyuncuların maça sahada başlayacağı ise futbol severler için bir diğer merak konusu. Peki; Villarreal Liverpool maç kadroları nasıl?

Herhangi bir son dakika değişikliği olmaması halinde maç için her iki takımın da ilk 11'leri şu şekilde;

Villarreal: Rulli, Foyth, Albiol, Torres, Estupinan, Parejo, Capoue, Coquelin, Lo Celso, Moreno, Dia.

Liverpool: Alisson, Arnold, Konate, Van Dijk, Robertson, Keita, Thiago, Fabinho, Mane, Salah, Jota.

Liverpool'a Mağlubiyet Bile Yetiyor!

El Madrigal'de final için sahaya çıkacak olan kırmızılı ekip, ilkmaçta evinde Villarreal'i 2-0 mağlup etmeyi başarmıştı. Bu maçta ise 2-0 önde karşılaşmaya çıkacak olan Klopp'un öğrencileri, maç 1 farklı Villarreal galibiyetiyle sonuçlansa dahi turu atlayarak finale yükselecekler. Ancak kırmızılı ekibin maçta gol arayacağı ve tura yükselirken aynı zamanda bu akşam galibiyet sevinci de yaşayacağı futbol yorumcuları tarafından öngörülüyor.