Ünal Aysal'dan Şaşırtan Galatasaray Açıklaması

Ünal Aysal'dan Şaşırtan Galatasaray Açıklaması

Ünal Aysal, kurmayları ile birlikte görüşerek Galatasaray'a aday olmayacağını belirtirken hizmet için başkan olmaya gerek kalmadığını belirtti.

Ünal Aysal, kurmayları ile birlikte görüşerek Galatasaray'a aday olmayacağını belirtirken hizmet için başkan olmaya gerek kalmadığını belirtti. Detaylar ve açıklamaların tamamı gürsesgazetesi.com'da..

Galatasaray'da seçim sürekli ertelenirken önemli isimlerden şaşırtıcı açıklamalar geldi. Galatasaray'ın eski başkanlarından bir tanesi olan Ünal Aysal, yeni seçimler için konuşulan isimler arasındaydı. Ünal Aysal kurmaylarıyla görüşerek bazı açıklamalarda bulundu. Eski Galatasaray Başkanı Ünal Aysal , "Galatasaray'a hizmet etmek için illa başkan olmaya gerek yok. Biz Galatasaray'a hizmete devam edeceğiz" ifadelerini kullandı. Başkanlık görevinde Aziz Yıldırım gibi 20 yıl kalmak istemediğini belirten Ünal Aysal "Ancak o dönem 4 yıl daha kalsaydım, borçlarımız azalırdı" ifadesini kullandı.

Yapılan açıklamayla birlikte yeni yapılacak seçimde Ünal Aysal'ın olmayacağı anlaşılmış oldu. 30 Nisan'da yapılacak seçimin de iptal olmasıyla birlikte gözler 11 Haziran'a çevrildi. 11 Haziran'da yapılacak seçimler için kulisler hareketliliğini sürdürüyor. Başkan için söylenen isimler arasında Burak Elmas, Ünal Aysal ve Dursun Özbek'in bulunmaktaydı. Eski Galatasaray Başkanı Dursun Özbek aday olma konusunda düşündüğü öne sürülürken Burak Elmas'ın da adaylık konusunda henüz karar vermediği belirtildi.

Dün Eski Galatasaray Başkanı Eşref Hamamcıoğlu, sosyal medya platformu üzerinden mevcut başkan Burak Elmas'a sert tepki gösterirken "Sürekli ertelemeler sonucunda 4/11 haziran tarihlerinde yapılmasına karar verilen seçime bu kadar az bir süre kalmasına rağmen mevcut yönetimin yeni gelecek yönetimlerin hareket alanını kısıtlayan, ve kulübümüzü orta/uzun vadeli taahhütlere sokan bir takım satın alma, kiralama, satma ve transfer eylemlerinden ve/ veya bunlara teşebbüsten ciddi kaygılar duyduğumuzu belirtmek istiyorum. " ifadelerini kullandı. Galatasaray Başkan adaylarının seçimin yaklaşmasıyla birlikte tamamen ortaya konulması bekleniyor. Şu an için gözler 11 Haziran'a çevrilmiş durumda.

unal-aysaldan-sasirtan-galatasaray-aciklamasi2.jpg