UEFA Avrupa Ligi Final Tarihi Geldi! Yarın Rangers-Frankfurt Finali Oynanacak!

UEFA Avrupa Ligi Final Tarihi Geldi! Yarın Rangers-Frankfurt Finali Oynanacak!

Bu sene UEFA Avrupa Ligi'nde İskoç temsilcisi Rangers ile Alman temsilci Frankfurt yarın final karşılaşmasında karşı karşıya gelecekler. Frankfurt mu yoksa Rangers mı bu senenin şampiyonu olacak? Detaylarıyla gursesgazetesi.com'da...

UEFA Avrupa Ligi Final Heyecanı Geldi! Yarın Rangers-Frankfurt Finali Gerçekleşecek!

Bu sene UEFA Avrupa Ligi'nde İskoç temsilcisi Rangers ile Alman temsilci Frankfurt yarın final karşılaşmasında karşı karşıya gelecekler. Frankfurt mu yoksa Rangers mı bu senenin şampiyonu olacak?

UEFA Avrupa Ligi 2021-22 sezonunun final maçı yarın oynanacak. Avrupa futbolunun kulüp düzeyinde gerçekleştirilen ikinci büyük organizasyonunda, Alman ekibi Eintacht Frankfurt ile İskoç temsilci Rangers bu senenin final takımları, İspanya'nın Sevilla kentinde yer alan Sanchez-Pizjuan stadında final karşılaşmasını oynayacaklar.

Final maçının hakemi Slovenyalı Slavko Vincic olacak. Final maçının yayınlanacağı Türk Televizyon Kanalı Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu TV8.5 kanali ile birlikte dijital platform Exxen'de canlı olarak Türkiye saati ile 22.00'de başlayacaktır.

Eintracht Frankfurt'un Geçmişte ve Günümüzde Avrupa Macerası!

Eintracht Frankfurt, geçen sezon Bundesliga'da son karşılaşmalarını kazanarak Avrupa macerası yaşamaya hak kazandı. Kadrosunda eksik transferleri tamamlayarak bu sene Avrupa Ligi'nde hiç kimsenin beklemeyeceği performas sergileyerek finale kaldı. Avrupa Ligi'nde gruplarda Fenerbahçe, Antwerp ve Olympiakos ile mücadele etti. Grubundan lider çıkmayı başardı. Her eleme turunda kupanın favori takımları ile karşılaşarak her birini elemeyi başardı. Real Betis, Barcelona ve West Ham United'ı birer birer eleme turlarına yenerek adını finale yazdırdı.

Frankfurt, Avrupa arenasında dördüncü kez final maçına çıkacak. UEFA Şampiyonlar Ligi'nin eski adlarından Avrupa Kupası'nda Rangers ile geçmişte karşı karşıya gelmiş Rangers'ı eleyerek finale adını yazdırmıştı. Frankfurt tarihinde bir kere UEFA Kupası'nı kazandı.

Rangers'ın Geçmişte ve Günümüzde Avrupa Macerası!

Rangers, Avrupa arenasında 6.final maçına çıkacak. Çıktığı finallerde sadece bir kere kupayı kazanabildi. Rangers'ın final maçlarında kaybettiği takımlar genellikle İspanyol takımları oldu.

Rangers'ın iki sene üst üste sergilediği futbolun karşısında kupayı kazanmak istiyor.