Trabzonspor'un yeni transferi Denswill'in maliyeti belli oldu! Denswill'in dudak uçuklatan maliyet açıklandı!

Trabzonspor'un yeni transferi Denswill'in maliyeti belli oldu! Denswill'in dudak uçuklatan maliyet açıklandı!

Trabzonspor'un sözleşme imzaladığı Denswill'ın maliyeti açıklandı. İtalya'nın Bologna takımından Trabzonspor'a bedelsiz transfer olan Denswill gösterdiği performans ile takımda yer edinmeyi başardı. Detaylar gursesgazetesi.com'da...

Trabzonspor'un sözleşme imzaladığı Denswill'ın maliyeti açıklandı. İtalya'nın Bologna takımından Trabzonspor'a bedelsiz transfer olan Denswill gösterdiği performans ile takımda yer edinmeyi başardı. Trabzonspor, Stefano Denswill ie 3+1 yıllığına anlaşmaya varıldığını resmi açıklama ile duyurdu. 29 yaşındaki deneyimli ve tecrübeli stoper oyuncusu 2021-22 sezonu başlamadan önce yaz transfer döneminde İltaya'nın Bologna takımından kiralık olarak alınmıştı. Bu sene Süper Lig'de şampiyon olan bordo-mavili kulübün savunmasında vazgeçilmez oyuncu haline geldi. Gösterdiği performans ile yerini garantilemeyi başaran Denswill 4 yıl boyunca Trabzonspor'da oynayacak. Trabzonspor'dan Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan açıklamaya göre, bordo mavili takım ile Stefano Denswill arasında 1 yılı opsiyonlu olmak üzere toplam 4 yıllık anlaşma sağlandı. Anlaşmaya göre tecrübeli oyuncuya 2022-23 futbol sezonu için 1 milyon 250 bin euro ve 900 bin euro imza ücret, 2023-24 ile 2024-25 futbol sezonları için her yıl 1 milyon 250 bin euro ve 950 bin euro imza ücreti ödenecek. Opsiyon sezonu olan 2025-26 futbol sezonunda ise oyuncuya 1 milyon 250 bin euro ve 450 bin euro imza ücreti ödenecek. Oyuncunun menajerine de ayrıca, futbolcunun sözleşmesinin devam etmesi şartına bağlı olarak Denswill'e ödenecek yıllık ücretin yüzde 5'i kadar ödeme yapılacak.

Karadeniz ekibi futbolcusunu bonservis bedeli ödemeden transferi gerçekleştirdiğini duyurdu. Önümüzdeki sezona iddialı kadro yapısı kurmayı hedefleyen Trabzonspor, bir çok kulvarda mücadele edecek. Şampiyonlar Ligi'nde eleme turunda karşılaşacağı rakibine karşı galibiyet elde edebilirse ardından gelecek play-off turundaki rakibine karşı lehine olumlu sonuç elde ettiği zaman Devler Ligi'nde gruplara kalmayı başaracak. En kötü ihtimalle UEFA Avrupa Ligi grup aşamasında mücadele etmeyi kazanacaktır. Böyle olduğu zaman kadro genişliğine önem veren Abdullah Avcı, kulübün keseyi ağzına kadar açmasını dilediği söyleniliyor. Trabzonspor bugün 4 futbolcuyu KAP'a bildirdi. Eksik bölgelere alternatif oyuncular takviye eden ekip yavaş yavaş transferlerini tamamlamaya çalışıyor.