Trabzonspor'un başarılı file bekçisi Erce Kardeşler Samsunspor'a transfer oluyor!

Trabzonspor'un başarılı file bekçisi Erce Kardeşler Samsunspor'a transfer oluyor!

Süper Lig'in son şampiyonu Trabzonspor'un başarılı file bekçisi Erce Kardeşler için flaş Yılport Samsunspor iddiası gündeme düştü. Trabzonspor'un başarılı file bekçisi Samsunspor'a transfer oluyor!

Süper Lig'in son şampiyonu Trabzonspor'un başarılı file bekçisi Erce Kardeşler için flaş Yılport Samsunspor iddiası gündeme düştü. Samsunspor'da Nurullah Aslan'a gelen teklifler değerlendirmeye alınırken genç kaleci Süper Lig'e transfer yapması bekleniyor. Nurullah Aslan için gelen teklifler Yüksel Yıldırım tarafından değerlendirmede yer alırken transfer görüşmeleri ise kaldığı yerden devam ediyor.

Süper Lig'de İstanbul takımlarının sıraya girdiği Nurullah Aslan için geri vakit sayımı başlarken resmi transfer sezonunun 17 Haziran'da başlaması bekleniyor. 17 Haziran'da başlayacak yaz transfer sezonu ile birlikte takımlar transferlerini tek tek açıklayacak. Bu doğrultuda ise Samsunspor'da başarılı bir performans gösteren Nurullah Aslan bonservisi ile transfer yapacak. Samsunspor bu noktada kaleci arayışlarına başlarken Trabzonspor'un başarılı file bekçisine teklif götürdü.

NURULLAH ASLAN GİDİYOR, ERCE KARDEŞLER GELİYOR

Haber1965 haberine göre; Yılport Samsunspor’da yerli kaleci arayışında sona geliniyor. Kırmızı beyazlılar da teknik direktör Bayram Bektaş’ın yerli kaleci ile ilgili yaptığı açıklamalar sonrası camiada gözler kaleci transferine çevrilmişti. Kırmızı Şimşekler kaleci transferinde rotasını Trabzonspor’un başarılı file bekçisi Erce Kardeşler’e çevirdi. Geçen sezon Bordo Maviki ekipte şampiyonluk sevinci yaşayan Erce Kardeşler sadece dört karşılaşmada forma şansı bulabilmişti. Geçtiğimiz sezonlarda İzmir ekibi Altınordu’da uzun yıllar forma giyen 28 yaşındaki futbolcunun Samsunspor’a transfer olmaya sıcak baktığı öğrenildi.

Erce Kardeşler, Trabzonspor'da gösterdiği performans ile büyük takımların dikkatini çekmiş fakat Karadeniz ekibi başarılı oyuncuyu göndermemişti. Şimdilerde ise Yılport Samsunspor, Erce Kardeşler'i kiralayarak kadrosuna katmak istiyor.

Yılport Samsunspor ile Trabzonspor yönetimleri arasında iyi bir şekilde giden dostluk ilişkileri kapsamında ise başarılı file bekçisi Samsunspor'a gelmeye hazır.

ERCE KARDEŞLER KİMDİR, KARİYERİ

Erce Kardeşler, 14 Mart 1994 tarihinde Çanakkale'de doğmuş olan bir Türk kalecidir. 2021 Ocak ayı itibariyle 26 yaşında bulunmaktadır. 186 cm boyundaki Erce Kardeşler, 2005 senesinde Bursaspor altyapısında başladığı futbol kariyerini bugün Trabzonspor kadrosunda sürdürmektedir. Türkiye genç milli takımlarında da görev almış olan genç kalecinin menajerlik görevini Foot & Ball firması üstlenmektedir.