Trabzonspor'dan Ali Koç'a Sert Yanıt "Şımarık ve Şirazesi Kaymış"

Trabzonspor'dan Ali Koç'a Sert Yanıt "Şımarık ve Şirazesi Kaymış"

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç, Trabzonspor ile ilgili yaptığı açıklamalar ve değerlendirmelerden sonra gündemden düşmeyen isim olmuştu. Bugün Trabzonspor'dan Başkan Koç'a set bir yanıt geldi. Habere ilişkin satır başları gursesgazetesi.com'da...

Son günlerde gündemden düşmeyen isim Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç, Trabzonspor'a ve şampiyonluk kutlamalarına ilişkin sert açıklamaları ile ilgi odağı olurken Trabzonspor cephesinden yanıt gecikmeli de olsa geldi.

Spor Toto Süper Lig'in bitimine 3 hafta kala evinde TAV Fraport Antalyaspor'u ağırlayan ve 7'nci kez şampiyonluğunu ilan eden Trabzonspor'un maç sonrası yaptığı tartışmalı koreografı ve kutlamalar Ali Koç başta olmak üzere pek çok spor insanının gündeminde en üst sırada yer aldı. Yaptığı basın toplantısında Trabzonspor, TFF ve Ekrem İmamoğlu ile ilgili son derece sert açıklamalarda bulunan Ali Koç'a Trabzonspor'dan yanıt gelip gelmeyeceği bekleniyordu. Yanıt bugün Karadeniz ekibinden geldi. Trabzonspor Divan Başkanı Ali Sürmen, Başkan Koç'a tepki gösterdi ve "Koç Ailesi’nin, bu şımarık ve şirazesi kaymış çocuklarının, yanlış yolda olduğunun bir an önce farkına varması gerekiyor." ifadelerini kullandı.

Ali Sürmen'den Ali Koç'a Cevap

Bordo- mavili ekibin Divan Başkanı Ali Sürmen'in resmi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda kullandığı sert ifadeler Fenerbahçe başta olmak üzere üç büyük kulüp taraftarlarının dikkatini çekti. Fenerbahçe taraftarlarının sosyal medyada tepkilerini dile getirdiği paylaşım futbol gündemine bomba gibi düştü.

Trabzonspor Divan Başkanı Sürmen, paylaşımında "Koç Ailesinin büyüğü rahmetli Vehbi Koç'un hayatını anlatan "İmparator" kitabını okuduğumda örnek alınacak bir başarı hikayesi vardı." dedi ve sözlerine "Hakeza Koç ailesinin fertlerini, başta sayın Rahmi Koç olmak üzere saygın buluruz. Torun Ali Koç'un köklü bir kulübün başkanının ağırlığına yakışmayan söylemlerine cevap verilmiyor ise cevap verilme saygınlığını kaybetmesinden ve atalarına saygıdandır." ifadelerini ekledi. Sürmen "Ancak Trabzonspor'un başarısına, Trabzon'lu spor adamları ve siyasilere dil uzatması, artık densizliğe ulaşmıştır." dedi. Sözlerine "Koç ailesinin, bu şımarık ve şirazesi kaymış çocuklarının, yanlış yolda olduğunun bir an önce farkına varmasında, Koç ailesi adına fayda vardır." ifadeleri ile son verdi.

Fenerbahçe'li Taraftarlardan Tepki: "Anadolu Kulübünden Akıl Alacak Değiliz."

Trabzonspor Divan Başkanı Ali Sürmen'in paylaşımının ardından Fenerbahçe'li taraftarlar sosyal medyada büyük tepkiler gösterdi. Büyük bir takipçi kitlesine sahip olan bir Fenerbahçe taraftar hesabının yaptığı paylaşım ise taraftarların dikkatini çekti. Hesabın paylaşımında yer alan "Bir Anadolu kulübünden akıl alacak değiliz. Herkes haddini bilecek." ifadesi taraftarlardan çok sayıda beğeni aldı.