Trabzonspor şampiyonluk forması kaç TL? Trabzonspor şampiyonluk forması nereden alınır?

Trabzonspor şampiyonluk forması kaç TL? Trabzonspor şampiyonluk forması nereden alınır?

2021 - 2022 Ahmet Çalık Sezonu Spor Toto Süper Lig şampiyonu Trabzonspor şampiyonluk forması teaser'ını yayınladı. Trabzonspor şampiyonluk forması kaç TL? Trabzonspor şampiyonluk forması nereden alınır?

2021 - 2022 Ahmet Çalık Sezonu Spor Toto Süper Lig şampiyonu Trabzonspor şampiyonluk forması teaser'ını yayınladı. Merakla beklenen şampiyonluk forması ile ilgili çalışmalarını tamamlayan Trabzonspor, Twitter hesabından ilk teaser görüntülerini kamuoyu ile paylaştı. Trabzonspor resmi Twitter hesabından yaptığı paylaşım ile birlikte Türkiye gündemine oturdu. İşte o paylaşım..

TRABZONSPOR O PAYLAŞIM İLE ŞAMPİYONLUK FORMASINI DUYURDU!

Trabzonspor resmi Twitter hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi. İşte o paylaşım..

"Göğsünde Ay-Yıldızıyla, gold rengi özel armasıyla, şampiyon takımın şampiyon forması kupasını almak için bu akşam sahneye çıkıyor!"

ts-sampiyonluk-tweet.png

Trabzonspor resmi hesabından yapılan paylaşım sonrasında taraftarlar kısa sürede yoğun ilgi gösterdi. Taraftarların merakla beklediği şampiyonluk forması ne kadar olacak? Trabzonspor şampiyonluk forması nereden alınacak? İşte detaylar Gürses Gazetesi adresinde yer alıyor.

Detaylar geliyor..

TRABZONSPOR ŞAMPİYONLUK FORMASI KAÇ TL?

2021 - 2022 Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık sezonu şampiyonu Trabzonspor'un şampiyonluk formaları 20:02 gibi satışa çıkması bekleniyor. Buna göre ise Trabzonspor'un şampiyonluk forması ile ilgili gündemde birçok iddialar yer alıyor.

Elde edilen kulis bilgilere göre ise şampiyonluk formasının 499 TL'den satışa çıkması bekleniyor. Trabzon yerel medyasında ise şampiyonluk formalarının 799 TL olacağı da konuşulmakta. Trabzonspor'un 8.şampiyonluğuna özel fiyatların ortalama en az 499 TL ila 999 TL arasında olması konuşulan konular arasında yer edindi. Detaylar geldikçe Gürses Gazetesi adresinde yer almaya devam edecek.

TRABZONSPOR ŞAMPİYONLUK FORMASI NEREDEN ALINIR?

Trabzonspor'un şampiyonluk formaları TS Club üzerinden satın alınabilecek. Satışa çıkacak milyonun üzerinde forma için şimdiden bekleyiş başladı.