Trabzonspor Kupa Töreninde Passolig Olacak Mı?

Trabzonspor Kupa Töreninde Passolig Olacak Mı?

Şampiyon Trabzonspor kupasını kaldırmak için geri sayıma başladı. Peki; Trabzonspor kupa töreninde Passolig olacak mı? Trabzonspor kupa töreni biletleri nereden alınır? Şampiyonluk töreni biletli mi?

Spor Toto Süper Lig 2021- 22 Ahmet Çalık sezonunda ligin bitimine 3 hafta kala Trabzonspor şampiyonluğunu ilan etti. Bordo- mavili Karadeniz ekibinin kupa töreninin ne zaman olacağı, kupanın ne zaman kaldırılacağının yanı sıra kupa töreninde Passolig olup olmayacağı da vatandaşlar tarafından arama motorlarında sıkça aratıldı.

Tam 38 yıl sonra şampiyon olmayı başaran ve Süper Lig tarihinde toplam 7'nci şampiyonluğunu elde eden Trabzonspor takımının taraftarları, kupa töreninde takımını yalnız bırakmak istemiyor. Milyonlarca taraftarın katılmak istediği, ancak stadyum kapasitesi nedeniyle herkesin katılamayacağı şampiyonluk kupa töreninde Abdullah Avcı ve öğrencileri Medical Park Stadyumu'nda taraftarlarının önünde kupa kaldıracak.

En son 1983- 84 sezonunda şampiyonluk sevinci yaşayan Trabzonspor taraftarları bu yıl şampiyonluk sevincini tekrar yaşadı. Ligin bitimine 3 hafta kala şampiyon olarak Süper Lig'in en erken şampiyonu olan Karadeniz ekibinin kutlamaları dünya basınında da yer bulmuştu. İlk olarak Trabzonspor'un evinde ağırladığı TAV Fraport Antalyaspor maçında şampiyonluğa uzanan Trabzonspor taraftarları, maçın son diliminde sahaya atlamış ve sevinç yaşamaya başlamıştı. Ancak, maç duraklatılmış ve taraftarlar sahadan tahliye edildikten sonra maç devam etmişti. Maç sonunda taraftarların da sahaya inebildiği kutlama anları, sonrasında sokaklara yansımış, Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş'tan sonra en çok taraftarı bulunan kulübün taraftarları sokaklarda ve meydanlarda kutlamalar yapmıştı. Son olarak geçtiğimiz Pazar günü İstanbul Yenikapı Meydanı'nda şampiyonluk kutlaması yapan Trabzonspor'un kupa töreninin ne zaman olacağı ise merak konusu oldu.

Trabzonspor Kupa Töreni Ne Zaman?

Spor Toto Süper Lig'de bu sezonun şampiyonu Trabzonspor evinde, Medical Park Stadı'nda kupa törenini gerçekleştirecek. Vatandaşlar ise kupa töreninin ne zaman gerçekleştirileceğini internette sıkça aratıyor.

Kupa töreni 14 Mayıs 2022 Cuma akşamı taraftarların katılımı ile gerçekleştirilecek. Saat 19.00'da başlayan törene Trabzonspor taraftarları da katılarak şampiyonluk sevincini bir kez daha yaşayacak.

Ancak kupa törenine katılmak isteyen taraftarlar, internette tören ile ilgili pek çok arama yapıyor. "Trabzonspor Kupa Töreni Biletli Mi?" "Trabzonspor Kupa Töreninde Passolig Olacak Mı?" aramaları yapan vatandaşlar için cevaplar gursesgazetesi.com'da...

Trabzonspor Kupa Töreninde Passolig Olacak Mı? Kupa Töreni Biletli Mi?

Trabzonspor'un 7'nci şampiyonluğunu kutlayacağı kupa töreni için taraftarlar Passo üzerinden bilet alabilecek. İlk gün sadece kombine bilet sahibi olan taraftarlara yapılacak olan bilet satışlarının yarın saat 10.00'da başlayıp kısa süre içinde tamamlanması bekleniyor.

Trabzonspor Kupa Töreni Biletleri Kaç TL?

Trabzonspor'un 38 yıl sonra lig şampiyonluğu kupası kaldıracağı tören için biletler yarın sabah saat 10.00'da satışa çıkacak. Katılmak isteyen taraftarlar ise bilet fiyatlarını merak ediyor. Peki; Trabzonspor Kupa Töreni Bilet Fiyatları Kaç TL? İşte Trabzonspor kupa töreni bilet fiyatları

  • VIP Platinum: 2.000 TL
  • VIP Gold: 1.500 TL
  • VIP Silver: 1.000 TL
  • Batı: 700 TL
  • Doğu: 600 TL
  • Fırtına: 450 TL
  • Kale Arkası: 350 TL