Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu'nun Konuşması: "Eğer Karakterinizi Kaybederseniz"

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu'nun Konuşması: "Eğer Karakterinizi Kaybederseniz"

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu dün akşam Yenikapı'da düzenlenen şampiyonluk kutlamalarında konuştu. Ağaoğlu'nun göndermeli sözleri geceye damga vurdu.

Spor Toto Süper Lig'de 2021-2022 Ahmet Çalık sezonu, ligin bitimine üç hafta kala Trabzonspor'un şampiyonluğunu ilan etmesi ile tamamlandı. 38 yıl sonra 7'nci kez lig şampiyonu olmayı başaran Trabzonspor'un şampiyonluk kutlamaları ise şampiyonluğunu ilan ettiği maç bitmeden başladı. Taraftarlar önce sahaya sonra, sonra meydanlara döküldü. Kutlamaların İstanbul ayağı ise dün İstanbul Yenikapı Meydanı'nda yapıldı. Üç büyüklerden tepki çeken Yenikapı şampiyonluk kutlamaları Trabzonspor'lu taraftarların görsel şovları, sanatçıların katılımı ile devam etti ve Trabzonspor başkanı Ahmet Ağaoğlu şampiyonluk ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Ahmet Ağaoğlu'nun Geceye Damga Vuran Konuşması

176 bin taraftara konuşan Ahmet Ağaoğlu, “Bu şampiyonluğu çok bekledik ve tam da bu yüzden doyasıya kutlamak en büyük hakkımız” dedi ve “Bizim kulüp olarak yeni sloganımız şu: Farklıyız ve karakterimizle şampiyon olduk” diye ekledi.

Konuşmasında başkan Ağaoğlu; “4 sene önce söylemiştim. 3 sene sabredin sonrasında bu takımı alkışlayacaksınız demiştim. Öyle de oldu. Büyük başkan yok büyük Trabzon var. Büyük Trabzonspor'un büyük taraftarı Yenikapı'ya hoş geldiniz. Bu organizasyonu hazırlayan ve tüm emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Trabzon, bu alandaki herkesle gurur duyuyor. Dünya'nın her yerinde insanlar bu takımı ayakta alkışlıyor. Sabrınızı ayakta alkışlıyorum. Biz bu şampiyonlukla ve kutlamalarımız ile farklılığımızı ortaya koyduk. Dünya'nın dört bir yanında insanlar bizim gibi davranıyor, bizim gibi seviniyor. Bugün burada 176 bin Trabzon sevdalısı meydanda ve ben hepinize teşekkür ediyorum." diyen Ağaoğlu, "Yıllardır bu anı bekleyen insanları mutlu ettiğimiz için çok gururluyuz. Unutmayın ki en büyük pay sahibi sizsiniz. İşte taraftar işte şampiyon!.” ifadelerini kullandı.

Aşırıya Kaçmayalım

Ağaoğlu konuşmasında 176 bin Trabzonspor taraftarına seslendi ve kutlamalarda aşırıya kaçılmamasını istedi. Ağaoğlu “Hepinizden rica ediyorum aşırıya kaçmayalım. Sevincimizi doya doya yaşayalım. Oynayalım, kutlayalım fakat sosyal medya da dahil olmak üzere hiçbir alanda aşırıya kaçmayalım. Bugün bizim sevincimiz, kutlama törenlerimiz dünyanın dört bir yanında gıptayla izleniyor." dedi ve "Büyük Trabzon taraftarına yakışır şekilde kutlayalım. Hiç kimsenin bu sürece gölge düşürmesine müsaade etmeyelim. Rakiplerin tacizleri size yanlış bir şey yaptırmasın. Sadece kendi sevincimizi yaşayalım. Biz farklıyız çünkü biz Trabzonsporluyuz” diye ekledi.

Eğer Karakterinizi Kaybederseniz...

Trabzonspor Başkanı, konuşmasında karakterlerinden asla taviz vermediklerini dile getirdi ve “Herkes şunu söylüyor. ‘En büyük biziz’. Biz de şunu söylüyoruz; ‘Olabilirsiniz. Ama biz farklıyız çünkü biz Trabzonspor’uz’. Sevgili arkadaşlar en başından beri söylüyoruz. Maç kaybedebilirsiniz hatta şampiyonluklar kaybedebilirsiniz. Bunların hepsinin telafisi var. Ama eğer karakterinizi ve dik duruşunuzu kaybederseniz her şeyinizi kaybedersiniz. Böylelikle belirtmek isterim ki bizim kulüp olarak yeni sloganımız şu: ‘Farklıyız ve karakterimizle şampiyon olduk” dedi.

Sosyal Medya Gündemine Oturdu

Konuşması sırasında tatlı sert ifadeler kullanan Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu'na sosyal medyada kendi takım taraftarlarından destek gelirken, başta Fenerbahçe olmak üzere, Beşiktaş ve Galatasaray taraftarlarından da tepki geldi.