Trabzonspor Altay Bilet Fiyatları- Ahmet Ağaoğlu'ndan Trabzonspor Altay Maçı Açıklaması

Trabzonspor Altay Bilet Fiyatları- Ahmet Ağaoğlu'ndan Trabzonspor Altay Maçı Açıklaması

Trabzonspor'un Altay ile karşılaşacağı maçın bilet fiyatları taraftarları üzmüştü. Ancak Başkan Ahmet Ağaoğlu yeni fiyatları duyurdu. Peki; Trabzonspor Altay bilet fiyatları ne kadar? Trabzonspor Altay maç bileti kaç TL? Detaylar gursesgazetesi.com'da...

Spor Toto Süper Lig'de 37'nci hafta mücadelelerinde ligin şampiyonu Trabzonspor, Altay'ı ağırlayacak. Ancak açıklanan bilet fiyatlarının yüksek olması Trabzonspor taraftarlarını üzmüş, taraftarlar fiyatların düşmesi için sosyal medyada büyük tepkiler göstermişti. Bordo mavili kulübün başkanı taraftarın çağrılarına sessiz kalmadı ve maç öncesi bilet fiyatları ile ilgili güncelleme yapıldığını duyurdu. Bilet fiyatlarının oldukça yüksek olduğu mücadeleye taraftarlar ve sosyal medyada büyük kitlelere sahip taraftar grupları tarafından büyük tepki gelmiş, bilet fiyatlarının düşürülmesi için çağrı yapılmıştı. Şampiyon Karadeniz ekibinin taraftarlarının çağrısına sessiz kalmayan Başkan Ahmet Ağaoğlu, bilet fiyatlarında düzenleme yapıldığını ve şampiyon takımın taraftarlarının daha uygun fiyata Trabzonspor Altay maçı bileti alabileceklerini duyurdu.

Trabzonspor Altay Maçı Ne Zaman?

Spor Toto Süper Lig'in 37. haftasında karşılaşacak olan Karadeniz ekibi Trabzonspor ile İzmir ekibi Altay'ın mücadelesinin hangi gün saat kaçta olacağı taraftarlar ve futbol severler için merak konusu oldu. Peki; Trabzonspor Altay maçı ne zaman?

Süper Lig'de şampiyonluğunu ilan eden Trabzonspor ile küme düşmesi kesinleşmiş olan Altay'ın karşılaşacağı maç Pazar günü futbol severlerin ekranlarına gelecek. 15 Mayıs 2022 yani bu Pazar saat 16.00'da başlayacak olan mücadele için her iki takımın da taraftarları heyecanlı.

Trabzonspor Altay Maçı Nerede? Trabzonspor Altay Maçı Hangi Statta?

15 Mayıs Pazar günü saat 16.00'da başlayacak olan Trabzonspor Altay maçı hangi statta olduğu taraftarlar için merak konusu oldu. Pek çok taraftar ve futbol sever bu maçın nerede oynanacağını arama motorlarında arattı. Peki maç nerede oynanacak?

Trabzonspor'un şampiyonluk kutlamaları sırasında Medical Park Stadyumu'nun zarar görmesi ve sahanın tahrip olması nedeniyle stadyumda maç oynanamayacağı tespit edildi. Bunun akabinde Trabzonspor Altay maçının İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda oynanmasına karar verildi.

Trabzonspor Altay Maç Biletleri Kaç TL?

Bordo mavili kulübün başkanı Ahmet Ağaoğlu, yüksek bilet fiyatlarına gelen tepkiler sonrasında bilet fiyatlarında düzenleme yapıldığını "Değerli Trabzonsporlular; 15 Mayıs 2022 tarihinde İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda takımımızın Altay ile oynayacağı karşılaşmanın bilet fiyatları İstanbul ve çevre illerde oturan taraftarlarımızdan gelen yoğun istek doğrultusunda yeniden düzenlenmiştir. Karşılaşma için biletlerini daha önceden almış olan taraftarlarımızın ücret farkları ise hesaplarına iade edilecektir. Siz değerli taraftarlarımızın bilgisine arz ederim. Saygılarımla." ifadeleriyle duyurdu. Peki; Trabzonspor Altay maç biletleri kaç TL?

  • BATI VIP: 750 TL
  • BATI ALT: 400 TL
  • BATI ORTA/ÜST: 350 TL
  • DOĞU ALT/ÜST: 200 TL
  • GÜNEY: 100 TL
  • KUZEY: 100 TL