Tottenham Arsenal Maçı Saat Kaçta Hangi Kanalda? 12 Mayıs 2022 Tottenham- Arsenal

Tottenham Arsenal Maçı Saat Kaçta Hangi Kanalda? 12 Mayıs 2022 Tottenham- Arsenal

Premier Lig'de heyecan devam ediyor! Bu akşam ise lig maçları kapsamında Tottenham ile Arsenal karşılaşacak. Futbol severler ise karşılaşma için heyecanlı. Peki; Tottenham Arsenal maçı ne zaman, saat kaçta? Tottenham Arsenal maçı hangi kanalda?

Premier Lig heyecanı hızla devam ediyor. İngiltere Premier Lig'de bu akşam ligin önemli iki takımı Tottenham ve Arsenal karşılaşıyor. 36'ncı maçlarını oynayacak olan iki takımın karşılaşması futbol severler tarafından heyecanla bekleniyor. Yalnızca İngiltere'den değil, dünyanın her noktasından futbol severlerin heyecanla beklediği mücadelenin bu akşam saat kaçta hangi kanalda yayınlanacağı ise merak konusu. Peki; Tottenham Arsenal maçı bu akşam saat kaçta, hangi kanalda?

Ligde dördüncü sırada olan Arsenal'in, Lig beşincisi Tottenham'ın evine konuk olacağı maçta tarafların kazanmaları lig sıralamalarına bu hafta etki etmeyecek. Toplamda 3 hafta daha maç yapması gereken takımların puan durumlarına göre lig sıralamalarının değişmesi kendilerinden bir üst sıradaki takıma bağlı. Tottenham Hotspur Stadyumu'nda oynanacak olan ve her iki takımın da kıran kırana mücadele edeceği maç için taraftarlar ve futbol severler heyecanlı bekleyiş içerisinde.

Tottenham - Arsenal Maçı Saat Kaçta, Hangi Kanalda?

Arsenal'in Şampiyonlar Ligi'ne katılımını garanti altına almak, Tottenham'ın ise kendisinin hemen üstünde yer alan rakibini yenerek ligde olan şansını artırmak, Tottenham'ın ise rakibinin önüne geçmek ve Şampiyonlar Ligi'ne katılabilmek için Hotspur Stadyumu'nda sahaya çıkacağı bu maç, yalnızca İngiltere'de değil tüm dünyada heyecan ve merakla bekleniyor. Maç günü, yani bugün ise pek çok futbol sever arama motorlarında Tottenham Arsenal maçının saat kaçta olacağını ve hangi kanalda yayınlanacağını araştırdı. Peki; Tottenham, Arsenal maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Bu heyecanlı karşılaşmayı izlemek isteyen futbol severler Türkiye saati ile saat 21.45'de maçı S Sport ve S Sport Plus ekranlarında izleyebilecek. Peki, Premier Lig için önemli bu maçın ilk 11'lerinde hangi ismiler yer alıyor. Tottenham Arsenal ilk 11'ler kim?

Tottenham Arsenal İlk 11'ler

Heyecanla beklenen mücadelenin ilk 11'leri de maç saati ve yayınlanacağı kanal kadar aratılıyor. Maçın ilk 11'leri ise kesin olmamakla birlikte şu şekilde;

Tottenham: Hugo Lloris, Cristian Romero, Eric Dier, Ben Davies, Pierre-Emile Hoejbjerg, Emerson Royal, Ryan Sessegnon, Rodrigo Bentancur, Heung-Min Son, Harry Kane, Dejan Kulusevski

Arsenal: Aaron Ramsdale, Gabriel, Rob Holding, Cedric Soares, Takehiro Tomiyasu, Bokayo Saka, Martin Oedegaard, Mohamed Elneny, Granit Xhaka, Gabriel Martinelli, Edward Nketiah