Suudi Arabistan'dan Fatih Terim'e transfer teklifi!

Suudi Arabistan'dan Fatih Terim'e transfer teklifi!

Geçtiğimiz sezon kötü bir sezon geçiren Galatasaray'da devre arası takımdan gönderilen Fatih Terim'e Suudi Arabistan'dan teklif geldi. İşte Suudi Arabistan'dan Fatih Terim'e transfer teklifi..

Geçtiğimiz sezon kötü bir sezon geçiren Galatasaray'da devre arası takımdan gönderilen Fatih Terim'e Suudi Arabistan'dan teklif geldi. Galatasaray'da kötü geçen sezonun ardından gözler başkan seçimlerine dönmüştü. Gündemde yer alan Fatih Terim ile ilgili ise gündeme sıcak bir gelişme düştü. Arabistan'dan gelen o teklif Türkiye'ye adeta damgasını vurdu.

Suudi Arabistan kulüplerinden Al-Nasr tarafından gündeme düşen gelişmelere göre Arap kulübü takımın başına Fatih Terim'i getirmek istiyor. Türkiye'nin açık ara bir numaralı teknik direktörü Fatih Terim haberleri İtalya'da ve Arabistan'da gündeme düşerken şimdiden haberler çoğalmaya devam ediyor.

Arap kulüplerinden Al-Nasr daha öncesinde de Fatih Terim ile takımlarını çalıştırmaları için görüşürken başarılı teknik adam teklifi geri çevirmişti. Şimdilerde ise gelen teklif sonrasında ise gündeme bomba gibi düşen Fatih Terim henüz teklife yanıt vermediği bilgisine ulaşıldı.

AL NASR'DA ROTA: FATİH TERİM

Suudi Arabistan kulübü Al Nasr'da yeni sezon öncesinde Jorge Jesus ve Lucien Favre'ye teklif götürülürken iki ismin olumsuz yanıt vermesi sonrasında ise rotayı Fatih Terim'e çevirdi.

Anderson Talisca ve Vincent Aboubakar gibi yıldızları kadrosunda bulunduran Al-Nasr, Terim’i Arjantinli teknik adam Miguel Angel Russo’nun yerine düşündüğü kaydedildi.

Al-Waten gazetesinde yer alan iddiaya göre Al-Nasr yeni teknik direktör için 5 milyon euro’luk yıllık ücreti gözden çıkardı.

terim.jpeg

Fatih Terim'e Arabistan kulübünden 5 milyon euro'luk teklif geldiği iletiliyor. İmparator tarafından henüz teklifin yanıtlanmadığı öğrenilirken şimdilik beklemeye alındığı gelen haberler arasında yer alıyor.

"SEÇİM SONRASI FATİH TERİM GERİ DÖNEBİLİR"

Galatasaray'da 11 - 14 Haziran tarihlerinden birisinde gerçekleştirilecek olan başkanlık seçimleri sonrasında Dursun Özbek'in seçilmesi gündemde ki Terim iddialarını arttırıyor. Dursun Özbek'in ilk başkanlık sürecinde hoca ile çalışmak istemesi ve basın toplantısı düzenlemesi taraftarlar tarafından halen hatırlanırken seçim kaybetmesi sonrasında ise Terim ile uzun süreli bir çalışma ortamı yakalayamamıştı.

Şimdilerde ise tekrar başkanlık adaylığını oluşturan ve güçlü ekibi ile kazanması muhtemel Dursun Özbek, başkan olması durumunda ise takıma Fatih Terim'i tekrar getirebilir. Gündeme düşen bu gelişmeler her geçen gün konuşulmaya devam ederken neler olacak merakla bekleniyor.