Süper Lig'de Transfer Dönemi Tarihleri Açıklandı!

Süper Lig'de Transfer Dönemi Tarihleri Açıklandı!

Türkiye Futbol Federasyonu, Süper Lig'de transfer dönemi tarihlerini açıkladı. Yaz transfer dönemi hangi tarihler arasında gerçekleşecek, yeni şartlar neler olacak? Son tarih ne zaman? Bütün ayrıntılarıyla gursesgazetesi.com'da...

Türkiye Futbol Federasyonu Tarihleri Açıkladı!

Türkiye Futbol Federasyonu, Süper Lig'de transfer dönemi tarihlerini açıkladı. Yaz transfer dönemi hangi tarihler arasında gerçekleşecek, yeni şartlar neler olacak? Son tarih ne zaman? Süper Lig'de 2022-23 sezonun transfer tarihleri açıklandı.

Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu almış olduğu kararı resmi kararla kamuoyuna açıkladı. Süper Lig'de 2022-23 Futbol Sezonuna dair bütün gelişmeler ve yeni ayrıntılar belli oldu. Sezona ilişkin transfer ve tescil dönemleri belli oldu. TFF tarafından yapılan açıklama ile birlikte, 2022-23 sezonu yaz transfer dönemi ve tescil dönemi tarihleri, 17 Haziran ile başlayarak son gün 8 Eylül tarihi olarak belirlendi. Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, Süper Lig ara transfer dönemine dair açıklamalara erken açıklama ile tarihleri belirtti. Süper Lig 2022-23 döneminin ikinci transfer dönemi ve tescil dönemine dair tarihler, 12 Ocak 2023 tarihi ile başlayarak son gün 8 Şubat 2023 olarak son tarih olması kararlaştırıldığı açıklandı.

Süper Lig Takımlarının Transfer Politikaları!

Galatasaray'da şuan transfer politikalarını hepsinin durdurulduğunu ve transfer gelişmelerinden önce halledilmesi gereken en önemli sürece vurgu yapıldı. Transfer dönemine girilmeden önce 11 Haziran tarihinde sarı-kırmızı kulüpte tarihi ana şahit olacağız. 1 yıl başkanlık görevinde bulunan Burak Elmas, ibra edilmemesi sebebiyle başkanlık seçimlerine gidileceği kararı alındı. 11 Haziran tarihinde Galatasaray'da başkanlık seçimleri olacak. Yeni başkanın seçilmesi ile birlikte sarı-kırmızılı kulüpte reform süreci gerçekleşeceği öngörülmektedir. Mali ve idari ekipte deformasyona uğramış politikaların uygulamaya gireceği tahmin edilmektedir. Yeni başkan ile Galatasaray'ın transfer politikaları belirlenecek.

Fenerbahçe'de yıllardır Avrupa ve Süper Lig'de elde edilemeyen başarılar artık herkesi huzursuz etmektedir. Başkan Ali Koç, Teknik ekibin başına Jorge Jesus ve onun direktifleriyle Türkiye tarihine görülmemiş transferler olacağı açıklandı.

Beşiktaş'da eksik bölgelere yerli oyuncular ile tamamlanacağı akademiden yetiştirilen genç futbolcuların takıma kazandırılma uygulamalarının gerçekleşeceği açıklandı.

Trabzonspor, önümüzdeki sene özellikle Şampiyonlar Ligi eleme gruplarını başarıyla geçerek grup aşamasında karşılaşacak güçlü rakiplerle başa edebilecek kadro genişliği kurmayı hedeflemektedir.