Son Dakika: Kadıköy'e Trabzonspor bayrağı asıldı! Fenerbahçe taraftarlarını sinirlendiren hareket!

Son Dakika: Kadıköy'e Trabzonspor bayrağı asıldı! Fenerbahçe taraftarlarını sinirlendiren hareket!

Sosyal medyada yer alan bir iddiaya göre Kadıköy'e Trabzonspor bayrağı asıldı. Henüz yeni ortaya atılan iddianın ardından Fenerbahçe'li taraftarlar olayı gördükçe tepki göstermeye başladı!

Sosyal medya platformu Twitter'da yer alan bir iddiaya göre Kadıköy'de bir binaya Trabzonspor bayrağı asıldığı öne sürüldü. İddia henüz sosyal medyada yeni paylaşılmaya başlamışken Fenerbahçe'li taraftarlardan bazıları paylaşımı gördü ve sert tepkiler gösterdi.

Bu yıl Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu kapsamında ligin bitimine 3 hafta kala şampiyonluğunu ilan eden ve 38 yıl sonra şampiyonluk kupasını müzesine götürmeyi başarabilen Karadeniz takımı şampiyonluk kupasını 7. kez kazandı. Şampiyonluk kutlamalarında sekizinci şampiyonluğunu kutlayan takımın bayraklarını astığı noktalar ise şampiyonluk gecesinden itibaren dikkat çekmeye başlamıştı. Özellikle Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç'un basın toplantısında değindiği İstanbul takımı olmayan bir takımın bayrağının şampiyonluk kutlamalarında 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ne asılması pek çok futbol severin gündemine oturmuştu. Fenerbahçe'li taraftarların yanı sıra, Galatasaray ve Beşiktaş'lı taraftarlar da bayrağı asılan Anadolu takımına büyük tepki gösterdi. Olayın ardından Rambo Okan adıyla da tanınan Fenerbahçe taraftarı bayrağı köprüden 3 kez sökmeye çalışmış ve üçüncüsünde başarmıştı.

15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nün yanı sıra özellikle Kadıköy'de kutlanmaya çalışan taraftarlar ve Kadıköy'de yer alan bazı yapılara bordo mavili takımın bayraklarının asılması dikkat çekerken bugün gündeme gelen bir iddia dikkat çekti. Karadeniz takımının taraftarı olan bir vatandaş sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile Kadıköy'de bir yapıya bayrak asıldığını öne sürdü. Yaşanan bu son dakika gelişmesinin ardından olayı hızlıca gören Fenerbahçe taraftarları konuyla ilgili sert eleştiriler içeren paylaşımlar yaptı. Bazı bordo mavili takım taraftarları ise bir sonraki yıl da şampiyon olacaklarını ve kutlamalarını Kadıköy'de yapacaklarını dile getirdi.

fu-plqjwuaym2b7.png

Ancak bazı kişilerin sosyal medya platformlarından yapılan paylaşımlarda fotoğraftaki bayrağın geçmiş dönemde asıldığı ve Fenerbahçe'li taraftarların işbu bayrağı yerinden söktürdüğünü belirtti. Bayrağın bir binaya asılı olduğu fotoğrafın şampiyonluk döneminde asıldığı iddia edilirken sosyal medya platformlarında konuyla ilgili paylaşımlar yapılmaya devam etti.

Özellikle bir taraftarın "Burası Kadıköy. Sizin bayrağınızın burada işi yok, burada yer alamaz" ifadelerini kullanarak yaptığı paylaşımının ardından sosyal medyada Fenerbahçe taraftarları bu paylaşımı çok sayıda tekrar paylaştı ve beğendi.