Son Dakika: Jorge Jesus İstanbul'a Geliyor!

Son Dakika: Jorge Jesus İstanbul'a Geliyor!

Fenerbahçe'de teknik direktör arayışında son düzlüğe girildi. Jorge Jesus'un İstanbul'a geleceği uçak bekleniyor. Habere ilişkin satır başları ilk kez gursesgazetesi.com'da...

Fenerbahçe'de bir sonraki sezon için pek çok teknik direktörün ismi geçmişti. Son olarak ise üç ihtimal Fenerbahçe taraftarlarının dikkatini çekiyordu. Bu ihtimaller; Joachim Löw'ün takımın başına getirilmesi, İsmail Kartal ile devam edilmesi ve tecrübeli portekiz teknik adam Jorge Jesus'un takımın başında yeşil sahaların kenarında olma ihtimalleriydi. Löw ile uzun süren görüşmelerdenbir sonuç alınamaması ve her iki tarafın da anlaşamadığı noktaların olması nedeniyle İsmail Kartal ile devam etme ve Jorge Jesus'u takımın başına getirme ihtimalleri gündemde kaldı.

Bu sezon Spor Toto Süper Lig'e Portekiz teknik adam Vitor Pereira ile başlanmasının ardından çok da iyi sonuçlar alamayan Fenerbahçe, sezonun içerisindeyken teknik direktör Pereira ile yollarını ayırdı ve takımın başına yerli teknik adam İsmail Kartal getirildi. İsmail Kartal Fenerbahçe'de yaşanan kötü gidişata son verdi ve Spor Toto Süper Lig'de 37'nci hafta itibariyle 13 maçlık yenilmezlik serisini elde etti. Trabzonspor'un ligin bitimine 3 hafta kala Abdullah Avcı yönetiminde şampiyonluğunu ilan etmesinin üzerine Fenerbahçeligi ikinci sırada bitirmeyi ve Şampiyonlar Ligi'nde forma giymeyi büyük ölçüde garantiledi. Ancak Fenerbahçe Spor Kulübü'nde başkanlık görevine başladığı günden beri fubolda şampiyonluk sevinci yaşayamayan Ali Koç, bir sonraki sezon işleri şansa bırakmamak ve Fenerbahçe'de şampiyonluk yaşamak istiyor. Bu nedenle İsmail hocanın devam etmesi Fenerbahçe'de risk olarak kabul edildi. İsmail Kartal'ın ikinci adam olmak istemeyişi nedeniyle Fenerbahçe'de gözler Jorge Jesus'a çevrildi. Geçmişinde pek çok başarı elde etmiş olan tecrübeli Portekiz'li teknik adam Jorge Jesus ile Ali Koç'un geçtiğimiz haftalar içinde yaptığı görüşmeler spor gündemine bomba gibi düşmüştü. Ancak Ali Koç'un Jorge Jesus'un "ayağına gitmesi" spor camiası tarafından hoş karşılanmamıştı.

Jorge Jesus İstanbul'a Geliyor!

Fenerbahçe'de uzun süredir görüşmelerin yapıldığı teknik direktör Jorge Jesus'un İstanbul'a geleceği haberi bir son dakika haberi olarak geldi. Dün Portekiz basınından O Jogo'nun yaptığı haberde Ali Koç ile Jorge Jesus'un çevrimiçi video konferans yolu ile görüştüğü ancak başkan Ali Koç'un, Jorge Jesus'u yüz yüze görüşmek için İstanbul'a çağırdığı belirtildi.

Sosyal medya platformlarında ve özellikle de Twitter'da güvenilir kaynak olarak nitelendirilen ve Fenerbahçe gündemine dair haberler paylaşan bazı sayfaların saat 15.45'de Jorge Jesus'un İstanbul'a gelmek için hareket edeceği iddiası dikkat çekti. Gelişmeler heyecanla beklenirken, gursesgazetesi.com'dan anlık olarak paylaşılacak.