Samsunspor'lu Nurullah Aslan'ın peşine devler takıldı!

Samsunspor'lu Nurullah Aslan'ın peşine devler takıldı!

Yılport Samsunspor'un başarılı file bekçisi Nurullah Aslan'a transfer teklifleri gelmeye devam ediyor. Samsunspor'lu Nurullah Aslan'ın peşine devler takıldı!

Yılport Samsunspor'un başarılı file bekçisi Nurullah Aslan'a transfer teklifleri gelmeye devam ediyor. Yılport Samsunspor takımında alt yapıdan yetişen Nurullah Aslan'ın Spor Toto 2.Lig'de ki göz dolduran performansı o dönemler Beşiktaş'ın ilgisini çekmiş fakat başkan Yüksel Yıldırım transfere izin vermemişti.

Şimdilerde ise 3 sezondur Yılport Samsunspor forması giyen Nurullah Aslan için Süper Lig kulüpleri devreye girdi. Uzun boylu ve atik olması sebebiyle kulüplerin radarında dikkatini çeken Nurullah Aslan'a transfer teklifleri gelmeye devam ediyor. Başkan Yüksel Yıldırım tekliflerin olduğunu fakat iyi bir gelir bırakmadan göndermeyeceğini daha önce açıklamıştı. Şimdilerde ise gelen teklifler sonrasında hangi kulübe transfer olacağı büyük merak konusu oldu. İşte detaylar Gürses Gazetesi adresinde yer alıyor.

BAŞKAN YÜKSEL YILDIRIM GÖRÜŞMELERİ GERÇEKLEŞTİRİYOR

Yılport Samsunspor’un genç kalecisi Nurullah Aslan için Süper Lig'in dev kulüpleri Samsunspor’un kapısını çalmaya devam ediyor.

Yılport Samsunspor forması giymeye başlamasının ardından gösterdiği başarılı performans ile büyük kulüplerin dikkatini çekmeyi başaran Nurullah Aslan'a teklifler yağıyor. Özellikle son üç sezonda Samsunspor’un kalesini koruyan Nurullah Aslan’ın transferi ile alakalı Kırmızı beyazlıların Futbol Direktörü Batu Kaplan “Nurullah’a teklifler geldi. Başkanımız teklifleri değerlendiriyor” açıklamalarında bulunmuştu.

Haber1965'in haberine göre; Kırmızı şimşeklerde Başkan Yüksel Yıldırım’ın Süper Lig'den birkaç kulüp ile Nurullah Aslan transferi için pazarlığa oturduğu belirtildi.

İSTANBUL TAKIMLARI PEŞİNDE

Yılport Samsunspor'un başarılı file bekçisi için daha önce de Beşiktaş'ın ilgili olduğu öğrenilirken başkan Yüksel Yıldırım gelen diğer teklifleri incelemeye aldı.

Özellikle İstanbul Başakşehir, Kasımpaşa ve İstanbulspor'un Nurullah Aslan'ı ciddi bir şekilde istediği öğrenildi. Samsun yerel basınından elde edilen kulis iddialarına göre ise Nurullah Aslan'ın büyük ihtimalle Kasımpaşa veyahut da İstanbul Başakşehir kulüplerinden birisine transfer olması bekleniyor.

İlerleyen günlerde Nurullah Aslan transferi ile ilgili sıcak gelişmeler kamuoyunda paylaşılacağa benziyor. Nurullah Aslan'ın ise bu süreçte ki tutumu "Kulübüme para kazandırarak gitmek istiyorum" oldu. Kulüp içerisinden elde edilen bilgilere göre Samsunspor takımına para kazandırarak transferinin gerçekleşmesi istediğini açıklayan Nurullah Aslan bu sezon kesin olarak şehire ve camiasına veda edecek.