Samsunspor'dan Çağdaş Atan açıklaması geldi!

Samsunspor'dan Çağdaş Atan açıklaması geldi!

Spor Toto 1.Lig ekiplerinden Yılport Samsunspor'dan sabah saatlerinde teknik direktör açıklaması geldi. Samsunspor'dan Çağdaş Atan açıklaması geldi!

Spor Toto 1.Lig ekiplerinden Yılport Samsunspor'dan sabah saatlerinde teknik direktör açıklaması geldi. Geçtiğimiz günlerde Çağdaş Atan ile 2+1 yıllık anlaşma sağlandığı açıklanan Yılport Samsunspor'da görüşmelerin devam etmesinin ardından yaşanan anlaşmazlıkların sonrasında karşılıklı anlaşarak transferin iptal olduğu bilgisi kamuoyu ile paylaşıldı. Buna göre ise Samsunspor'da teknik direktör kim olacak belirsizliği sürüyor. Başkan Yüksel Yıldırım ise konu ile ilgili herhangi bir açıklama yapmadı. İşte detaylar ve daha fazlası Gürses Gazetesi adresinde yer alıyor.

YILPORT SAMSUNSPOR'DAN ÇAĞDAŞ ATAN AÇIKLAMASI

Samsunspor, Teknik Direktör Çağdaş Atan ile karşılıklı iyi niyet çerçevesi içinde anlaşılarak görüşmelerin sonlandırıldığını duyurdu.

Samsunspor kulübünden yapılan resmi açıklamada şu ifadelere yer verildi;

"Teknik direktörlük görevi için daha önce prensip anlaşmasına vardığımız sayın Çağdaş Atan ile devam eden görüşmelerimiz neticesinde ortaya çıkan görüş ayrılıkları nedeniyle, karşılıklı iyi niyet çerçevesi içinde anlaşılarak görüşmelerimiz sonlandırılmıştır.

Sayın Çağdaş Atan’a gösterdikleri anlayış için teşekkür eder, başarılar dileriz."

ÇAĞDAŞ ATAN KİMDİR, KARİYERİ

Çağdaş Atan 29 Şubat 1980 yılında, İzmir'de doğan Türk eski millî futbolcu ve teknik direktör.

Çağdaş Atan 8 yaşında futbola Altay altyapısında başladı. 2000 yılında Marmarisspor'da profesyonelliğe yükseldi ve bu takımla 3. Lig'de şampiyonluk yaşadı. Altay'a dönen Atan 2.Lig'de de şampiyonluk yaşadı. Ardından Süper Lig'de iki sezon oynadı. Altay'da oynadığı dönemde bir top toplayıcı çocuğa tokat attığı için spor kamuoyu tarafından sıkça eleştirildi. 2003-04 sezonlarında Denizlispor forması giyen Çağdaş Atay buradaki performansı ile Türkiye millî futbol takımı kadrosuna çağrıldı.

2004-05 sezonu öncesinde 1 milyon $ karşılığında Beşiktaş'a transfer oldu. Beşiktaş'ta ilk lig maçına 12 Eylül 2004 tarihinde Sakaryaspor ile oynanılan maçta çıkarken, ilk lig golünü 15 Mayıs 2005'te İstanbulspor'a karşı attı. 8 Nisan 2006'daki Malatyaspor maçında taraftarlarla yaşadığı olaylar ve maç sonrası yaptığı açıklamalar nedeniyle Beşiktaş yönetimi tarafından 100 bin TL para cezasına çarptırılırken süresiz kadro dışı bırakıldı.

Beşiktaş'tan ayrıldıktan sonra kendisine aralarında RSC Anderlecht, VfL Bochum gibi takımlarında bulunduğu birçok kulüp talip oldu. Ancak tercihini Trabzonspor'dan yana kullandı ve yeni takımıyla 4 yıllık sözleşme imzaladı. Çağdaş Trabzonspor'da ise ilk lig maçına 5 Ağustos 2006'da Kayserispor karşısında çıkarken, ilk lig golünü 14 Ekim 2006 tarihinde Kayseri Erciyesspor ile oynanılan ve 3-1 kazanılan maçta attı.Trabzonspor'da 40 lig maçına çıkıp 5 gole imza atan Çağdaş, 2008-09 sezonunun sonunda sözleşmesinin sona ermesi ve Avrupa'da oynama isteği nedeniyle 2 Haziran 2008'de Bundesliga takımlarından Energie Cottbus'a imza attı.

Cottbus'ta ilk lig maçına 22 Ağustos 2008'de Hannover 96 karşısında çıkan Çağdaş, sezonun ilk maçlarında fazla forma şansı bulamamasına rağmen, daha sonraki haftalarda sürekli olarak kadroda yer almaya başladı. Energie Cottbus'la ilk lig golünü 15 Şubat 2009 tarihinde Borussia Dortmund'a attı. Sezon sonunda takımının küme düşmesiyle FC Basel ile 2+1 yıllık olmak üzere 3 yıllık sözleşme imzaladı. FC Basel'i seçmesindeki ana neden olarak ise kulübün Avrupa Kupalarında oynayacak olmasını gösterdi. Haberler.com sizler için en doğru bilgileri araştırıyor. Doğru kaynak için doğru yerdesiniz.

2011-12 sezonun için adı eski takımı Trabzonspor'la anılsa da Çağdaş Atan Süper Lig'in yeni ekiplerinden Mersin İdman Yurdu'yla anlaşarak buraya transfer oldu.

2012-13 sezonunun başında Süper Lig'in yeni ekiplerinden Akhisar Belediyespor'a transfer oldu.

2014-15 sezonunun başında PTT 1. Lig ekiplerinden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'a transfer olan Atan Nikola Mikic'in yerine kaptanlık görevine getirilmiştir.

2014-15 sezonu devre arasında PTT 1. lig ekiplerinden Manisaspor'a transfer olmuştur.