Samsunspor'da transfer hız kesmiyor: 3 futbolcu ile anlaşma tamam

Samsunspor'da transfer hız kesmiyor: 3 futbolcu ile anlaşma tamam

Yılport Samsunspor'da gelecek sezon transfer çalışmalarına hızlı bir giriş yapan kırmızı beyazlılar da yeni transferler basına düşmeye devam ediyor. Samsunspor'da transfer hız kesmiyor: 3 futbolcu ile anlaşma tamam

Yılport Samsunspor'da gelecek sezon transfer çalışmalarına hızlı bir giriş yapan kırmızı beyazlılar da yeni transferler basına düşmeye devam ediyor. Son sezonlarda sürekli olarak play-offlara katılmaya hak kazanan fakat bir türlü Süper Lig'e çıkamayan Karadeniz temsilcisi Yılport Samsunspor'da yeni teknik direktörün belli olmasının ardından transferlerin de bir bir açıklanması bekleniyor.

SAMSUNSPOR'DA 3 İSİM İLE ANLAŞMA SAĞLANDI

Yaşanan bu gelişmelerin ardından ise bugün basına düşen 3 futbolcu ile anlaşma sağlandığı iddiaları gündemde büyük etki yarattı. Yılport Samsunspor gelecek sezon planlamaları için şimdiden kolları sıvamaya başlarken yeni teknik direktöre sunulan isimlere onay verilmesi halinde ise takıma kazandırılmaya çalışılıyor.

Haber1965'in haberine göre; Yılport Samsunspor’da 2 yabancı ve 1 yerli transferde imzalar atıldı. Kırmızı beyazlılarda Teknik Direktörlük konusunda Ersan Parlatan ile prensipte anlaşma sağlanmasının ardından gözler transfere çevrildi.

İsimleri sır gibi saklanan hücum hattında oynayan iki yabancı futbolcu ile el sıkışan Samsunspor’da Celil Yüksel transferinde ise her konuda anlaşma sağladı.

İç transferde ise yıldız futbolcu Moryke Fofana’nın bir kaç gün içerisinde kararını Samsunspor’a açıklayacağı gelen bilgiler arasında.

YÜKSEL YILDIRIM İNCE ELEYİP SIK DOKUYOR!

Yılport Samsunspor'da başkan Yüksel Yıldırım yeni sezon planlaması için acele etmek istemiyor. Teknik direktör konusu için aralıksız 2 hafta görüşmeler gerçekleştiren başkan Yüksel Yıldırım gelecek sezonda tek parolası Süper Lig'e yükselmek. Yaptığı harcamalar ve getirdiği futbolcular ile Spor Toto 1.Lig'in en pahalı kadrosunu kuran Yüksel Yıldırım'ın tek hedefi gelecek sezon Samsunspor'un Süper Lig'de yer alması.

Gelen transfer gelişmelerinin ardından ise gündemde konuşulan isimler arasında halen Burak Kapacak, Eze, Bamba ve birçok isim yer alıyor. Birçok oyuncu ile prensip anlaşmasına varan Yılport Samsunspor, yeni teknik direktörü Ersan Parlatan'ın onay vermesi durumunda ise birçok futbolcu gelecek sezon planlamasında Samsun ekibine kazandırılacak.