Samsunspor'da Tomane gelecek sezon takımda yer alacak mı?

Samsunspor'da Tomane gelecek sezon takımda yer alacak mı?

Spor Toto 1.Lig ekiplerinden Yılport Samsunspor'da gelecek sezon planlaması şimdiden başladı. Samsunspor'da Tomane gelecek sezon takımda yer alacak mı?

Spor Toto 1.Lig ekiplerinden Yılport Samsunspor'da gelecek sezon planlaması şimdiden başladı. Yılport Samsunspor'da Fuat Çapa'nın teknik direktörlük görevinden hemen ayrılmasının ardından yeni gelecek teknik direktör halen belli olmadı. Yaşanan bu gelişmelerin ardından ise gelecek sezon planlamasında hangi futbolcuların olacağı büyük merak konusuydu. Şimdilerde ise Yılport Samsunspor'un gelecek sezon planlaması merak ediliyor.

Yılport Samsunspor'a 2 sezon önce gelen Tomane'nin son 1 yıllık sözleşmesi kalırken takımda kalıp kalmayacağı büyük merak konusu oldu. Bu süreçte ise Tomane ilgili birçok gelişme gündeme gelirken Yılport Samsunspor'da kalacak yabancı futbolcular arasında nadir isimler arasına ismini yazdırdı.

Yılport Samsunspor'a geldiği günden itibaren sakatlıklarla boğuşan ve yeteri kadar forma şansı bulamayan Tomane, bu sezon ise görev aldığı karşılaşmalarda gösterdiği iyi performans ile teknik ekibin dikkatini çekti. Şimdilerde ise Tomane'nin gelecek sezon planlamasında yer alıp yer almayacağı merak ediliyor. İşte detaylar ve daha fazlası Gürses Gazetesi adresinde yer alıyor.

TOMANE GELECEK SEZON PLANLAMASINDA YER ALACAK

Haber1965'in haberine göre; Yılport Samsunspor’da Portekizli futbolcu Tomane ile ilgili sezonun sona ermesinin ardından sıcak gelişmeler yaşanıyor.

Tuzlaspor maçındaki performansı ve Samsunspor ile 1 yıl saha sözleşmesi bulunan Tomane ile Kırmızı Şimşeklerin yeni sezonda da yola devam edeceği öğrenildi.

2020-2021 Samsunspor’a transfer olan Portekizli forvet oyuncusu Fernandes Tomane’nin Yeni sezonda kırmızı beyazlı forma ile sergiliyece performansı şimdiden büyük merak konusu oldu.

TOMANE SAMSUNSPOR KARİYERİ

Yılport Samsunspor'a geldiği günden itibaren 34 maçta 10 gol 2 asist kaydeden Tomane 3 sarı kart gördü. Tomane'nin gösterdiği bu sezon ki performans teknik heyetin dikkatini çekerken gelecek sezon planlamasında da kadroya yazılan ilk isimler arasında kendine yer buldu.