Samsunspor'da sezon sonu takımdan gidecek isimler kesinleşti!

Samsunspor'da sezon sonu takımdan gidecek isimler kesinleşti!

Yılport Samsunspor'da yeni sezon planlamaları yapılırken takımdan ayrılacak futbolcular belli oldu. Samsunspor'da sezon sonu takımdan gidecek isimler kesinleşti!

Yılport Samsunspor'da yeni sezon planlamaları yapılırken takımdan ayrılacak futbolcular belli oldu. Hedefe ulaşılamayan bir sezon olarak geçen Yılport Samsunspor'da takımda yer alan birçok futbolcu ile yollar ayrılacak. Yılport Samsunspor yeni sezonda parola "Süper Lig" hedefi ile yola çıkarken kadro yapılanması baştan kurmayı hedefliyor. Başkan Yüksel Yıldırım önderliğinde Süper Lig'e yükselmek için çalışmalarını hızlandıran Yılport Samsunspor'da gündeme takımdan ayrılacak isimler düştü. İşte detaylar haberde..

Yılport Samsunspor son haftalarda play - off hedefini yakalamak adına sahaya çıkarken alınan kötü sonuçlar sonrasında ise hedefine ulaşamadı. Gelişen bu olaylar çerçevesinde ise taraftarlar takımdan birçok oyuncunun ayrılmasını istiyor. Sosyal medyada yapılan eleştiriler sonrasında ise takımdan ayrılacak olan oyuncuların isimleri gündeme düştü.

YILPORT SAMSUNSPOR'DA YAPRAK DÖKÜMÜ!

Kırmızı beyazlılarda yabancı futbolcular Tomane, Sheldon, Çinari, Bah, Savicevic ve Kyamba ile sezon sonuna yollar ayrılıyor.

Yerli futbolculardan ise kiralık olarak Samsunspor’a gelen Alaaddin Okumuş ve Melih Okutan ile yeni sözleşme imzalanmayacak.

Kadroda yer alan diğer yerli futbolcular Aykut Özer, Hüseyin Öztürk, Tolcay Ciğerci ilede yolların ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

11 FUTBOLCU TAKIMDAN AYRILIYOR

Yılport Samsunspor'da yeni sezon planlaması yapılırken takımdan ayrılacak oyuncuların sayısı 11'e ulaştı. Takımdan ayrılacak oyuncular Samsun basınında geniş yankı uyandırırken birçok futbolcu ile yol ayrımına gidildi.

Samsunspor'da ise 11 futbolcunun ayrılığı sonrasında yeni sezon planlamaları için birçok transfer yapılması hedefleniyor. Şimdiden birçok futbolcu ile prensipte anlaşma sağlayan Yılport Samsunspor'un teknik direktör ile de anlaşma sağlanmasının ardından yeni sezon çalışmaları start verecek.