Samsunspor'da Savicevic ve Bateau ile yollar ayrıldı!

Samsunspor'da Savicevic ve Bateau ile yollar ayrıldı!

Spor Toto 1.Lig ekiplerinden Yılport Samsunspor'da iki yabancı ile yollar ayrıldı. Haberin medyaya düşmesi sonrasında ise taraftarlar yorumlarını dile getirdi. Samsunspor'da Savicevic ve Bateau ile yollar ayrıldı!

Spor Toto 1.Lig ekiplerinden Yılport Samsunspor'da iki yabancı ile yollar ayrıldı. Haberin medyaya düşmesi sonrasında ise taraftarlar yorumlarını dile getirdi. Karadeniz ekibi Yılport Samsunspor'da gelecek sezon için ciddi bir transfer harekatı sürdürülüyor. Buna göre ise 2022 - 2023 sezonu öncesinde yapılan transferlerin ardından takımdan ayrılacak isimler ilgili gelişmeler netleşmeye devam ediyor.

Kırmızı beyazlılarda yeni sezon öncesi transfer çalışmaları devam ederken takıma yeni katılan oyuncuların yanı sıra ayrılacak isimler de netleşmeye başlıyor. Büyük umutlar ile transfer edilen iki oyuncunun takımdan ayrılığı ile ilgili Samsun yerel medyasına düşen haber Sportif direktör Batu Kaplan tarafından da doğrulandı. Batu Kaplan tarafından gelen açıklamalar sonrasında deneyimli iki oyuncu ile yolların ayrıldığı taraftarlar ile paylaşıldı.

2 İSİM İLE YOLLAR AYRILIYOR

Haber1965'in haberine göre, Yılport Samsunspor’da 2022-2023 sezonu öncesi yapılan transferlerin ardından takımdan ayrılacak isimler netlik kazanmaya başladı.

Kırmızı beyazlılarda iki sezon önce büyük umutlarla transfer edilen Karabağlı futbolcu Vukan Savicevic ile yollar resmen ayrıldı.

Savicevic ile birlikte takımdan ayrılacak bir diğer yabancı isim ise geçen sezon devre arasında transfer edilen Sheldon oldu.

Belçika liginden transfer edilen ancak beklentilere cevap veremeyen tecrübeli stoper Sheldon Bateau ilede yollar ayrıldı.

Samsunspor’da Futbol Direktörü Batu Kaplan, Vukan Savicevic ve Sheldon Bateau ile yolların ayrıldığını Kanal S ekranlarından taraftarlara duyurdu.

KANAL S AYRILIKLARI AÇIKLADI

Samsun'un kanalı Kanal S ekranlarında yayına bağlanan Futbol direktörü Batu Kaplan yaptığı açıklama ile birlikte iki deneyimli yabancı futbolcuları ile ayrılıklarını resmi olarak duyurdu. Yaşanan bu gelişmeler sonrasında ise takımdan Vukan Savicevic ve Sheldon Bateau transferleri için menajerlerine talimat verdi.

İki oyuncu düzenlerini kurmuş oldukları Türkiye'de liglerden transfer teklifi almaları durumunda kalma planları yaparken diğer nokta da ise yurt dışı transferi gerçekleştirecek. Başarılı iki oyuncunun ayrılığı ise birçok taraftardan olumlu tepkiler alırken Savicevic için ise olumsuz tepkiler de geldi. Yüksel Yıldırım yeni sezonda tek hedefi şampiyonluk olarak açıklarken Süper Lig'den deneyimli isimleri kadrosuna katmaya devam ediyor.