Samsunspor'da Nurullah Aslan'a büyük tepkiler yağıyor!

Samsunspor'da Nurullah Aslan'a büyük tepkiler yağıyor!

Yılport Samsunspor'da bugün kaybedilen Boluspor karşılaşması sonrasında Nurullah Aslan'a büyük tepkiler geliyor. Samsunspor'da Nurullah Aslan'a büyük tepkiler yağıyor!

Yılport Samsunspor'da bugün kaybedilen Boluspor karşılaşması sonrasında Nurullah Aslan'a büyük tepkiler geliyor. Geçtiğimiz günlerde adı İstanbul kulüpleri ile anılan Nurullah Aslan'ın son haftalarda ki formsuz oyunu taraftarların büyük tepkisini çekmeye başladı. Özellikle geçtiğimiz hafta adı İstanbul kulüpleri ile anılan Nurullah Aslan'ın Boluspor karşılaşmasında ki oyunu taraftarların sosyal medyada kendisine tepki göstermesine neden oldu. İşte detaylar Gürses Gazetesi'nde..

Boluspor karşısında performans düşüklüğü yaşayan Nurullah Aslan’a maçın ardından Samsunspor’lu taraftarlar maçın ardından sosyal medyadan tepki gösterdiler.

Eleştiri yağmurlarına tutulan genç kaleci Nurullah Aslan’ın sezon sonunda Spor Toto Süper lig ekiplerinden bir kulübe transfer olmasına kesin gözüyle bakılıyor.

NURULLAH ASLAN'A TALİP VAR!

Kırmızı beyazlı ekibin Başkanı Yüksel Yıldırım ile ciddi bir pazarlığa girişen İstanbul temsilcisinin bu sezon sonunda genç file bekçisini kadrosuna katmakta kararlı olduğu öğrenildi. Kulübün adı sır gibi saklanırken; Nurullah Aslan'ın da bu transfere sıcak baktığı kulübüne maddi anlamda kazanç sağlayabileceği bir ortamda takımdan ayrılabileceğini yönetime söylediği öğrenildi."

NURULLAH ASLAN KİMDİR?

Ülke: Türkiye Doğum Tarihi: 05 Temmuz 1997 Boy / Kilo: 202 cm, kg Pozisyon: Kaleci Kullandığı Ayak: Sağ

Samsunspor takımında Kaleci mevkinde forma giyen Nurullah Aslan, 05 Temmuz 1997 tarihinde dünyaya gelmiştir. 202 cm boyunda ve kilo olan Nurullah Aslan, Sağ ayağını kullanmaktadır. Bu sezon ilk 11'de 0 maça çıkan Nurullah Aslan, 0 sarı kart ve 0 kırmızı kart görmüştür. Nurullah Aslan, bu sezon 0 asist ve 0 gol katkısı ile oynamaktadır.