Samsunspor'da Mustafa Pektemek Sesleri!

Samsunspor'da Mustafa Pektemek Sesleri!

Yılport Samsunspor gelecek sezon transfer çalışmalarına başladı. Samsunspor'da Mustafa Pektemek Sesleri!

Yılport Samsunspor gelecek sezon transfer çalışmalarına başladı. Yılport Samsunspor'da teknik direktör Çağdaş Atan ile anlaşma sağlanmasının ardından yeni sezon transfer çalışmaları hızlı bir şekilde devam ediyor. Bu çerçevede ise Çağdaş Atan ile görüşme gerçekleştiren başkan Yüksel Yıldırım transfer çalışmalarının hızlı bir şekilde sürdürüldüğünü camia ile paylaşmıştı.

Yılport Samsunspor'un yeni gündeminde ki futbolcu ise Mustafa Pektemek oldu. Gündeme Burak Kapacak ve Altay'dan iki futbolcu gelirken Yılport Samsunspor transferde çalışmalarını hızlı bir şekilde sürdürüyor. Süper Lig'den deneyimli futbolcular ile gelecek sezon doğrudan Süper Lig'e yükselmek isteyen Yılport Samsunspor'da çalışmalar devam etmekte.

MUSTAFA PEKTEMEK %75 TAMAM

Yerli golcü transferinde Yılport Samsunspor’da gözler Spor Toto Süper lig ekiplerinden Kayserispor’un golcüsü Mustafa Pektemek’e çevrildi.

Süper Lig yolu sayfasının özel haberine göre Süper lig golcüsü Mustafa Pektemek Samsunspor %75 oranında anlaşma sağladı.

Yılport Samsunspor, Mustafa Pektemek ile flaş transfer için ön görüşme yaptı. Türkiye Kupası finali sonrası taraflar detayları konuşmak üzere tekrar bir araya geleceği ifade edildi.

MUSTAFA PEKTEMEK KARİYERİ

Mustafa Pektemek Santrafor mevkinde forma giyen Türk millî futbolcudur. Süper Lig ekiplerinden Kayserispor'da forma giymektedir.

Mustafa Pektemek geçtiğimiz haftalarda Kayserispor'da kadro dışı kalmış sonrasında ise affedilmişti. Kulüp ile eski iletişimi kalmayan Mustafa Pektemek Samsunspor'a gelmeye sıcak bakıyor.

Doğum tarihi: 11 Ağustos 1988 (33 yıl yaşında)

Boy: 1,82 m

Eşi: Sena Pektemek (e. 2015)

Şu andaki takımı: Kayserispor (#9 / Forvet)

Maaş: 2,25 milyon TRY (2012)