Samsunspor'da gündem Mame Diouf!

Samsunspor'da gündem Mame Diouf!

Yılport Samsunspor'da sezonun bitmesinin ardından transfer harekatı başladı. Samsunspor'da gündem Mame Diouf!

Yılport Samsunspor'da sezonun bitmesinin ardından transfer harekatı başladı. Spor Toto 1.Lig'de kötü bir sezon geçirerek play-off potasına bile kalamayan Yılport Samsunspor teknik adam arayışını sürdürüyor. Halen yeni teknik adam resmi olarak kulüpten açıklanmazken transfer için ise haberler gelmeye başladı. Buna göre ise boşta serbest kalan Hatayspor'un eski golcüsü ile anlaşma sağlandığı öğreniliyor. İşte detaylar.

HATAYSPOR'DA MAME DİOUF TAKIMDAN AYRILDI

Haber1965'in haberine göre; Spor Toto Süper lig ekiplerinden Hatayspor’da sezonun sona ermesinin ardından Teknik Direktör Ömer Erdoğan ile birlikte takımın kaptanlarından Mame Diouf‘da takımdan ayrıldığını açıkladı.

Senegal'li golcü futbolcu Mame Diouf‘un Süper lig ekibinden ayrılmasının ardından Kırmızı beyazlı taraftarlar Twitter üzerinden bu oyuncunun transfer edilmesi için paylaşımda bulundular.

Kariyerinde Manchester United, Hannover ve Stoke City gibi takımlarda forma giyen 34 yaşındaki futbolcu Mame Diouf‘un bir sonraki durağının Spor Toto 1.Lig'den bir kulüp olacağı transfer dedikoduları arasında.

MAME DİOUF KİMDİR, PERFORMANSI

16 Aralık 1987'de Senegal'in başkenti Dakar'da dünyaya gelen Mame Diouf, futbola ülkesinin ASC Jaraaf takımında başladı. Daha sonra sırasıyla Molde, Manchester United, Blackburn Rovers, Hannover ve Stoke City'de forma giyen 34 yaşındaki forvet, son iki sezondur Süper Lig'de Hatayspor formasını terletiyor.

Geçen sezon 38 maçta 19 gol atan Diouf, bu sezon ise 12 maçta foram giyip 6 kez fileleri havalandırmayı başardı.