Samsunspor Ruud Boffin için resmi teklif yaptı!

Samsunspor Ruud Boffin için resmi teklif yaptı!

Yılport Samsunspor'da Nurullah Aslan'ın muhtemel ayrılığı öncesinde kaleci bölgesine transfer çalışmaları başlandı. Bu kapsamda ise Samsunspor Ruud Boffin için resmi teklif yaptı!

Spor Toto 1.Lig ekiplerinden Yılport Samsunspor'da gelecek sezon için transfer çalışmaları başladı. Teknik direktör Bayram Bektaş ile anlaşma sağladığını açıklayan kırmızı beyazlılarda kaleci transferi için çalışmalar hız kazandı. Gelecek sezon doğrudan Süper Lig'e çıkacak bir kadro hazırlayan Yılport Samsunspor'da tek hedef bir üst lige yükselmek.

Antalyaspor'da geçen sezon iyi bir performans gösteren ve sözleşmesi sona ereden Ruud Boffin için resmi teklifte bulunan Yılport Samsunspor tecrübeli eldiveni kadrosuna katmak istiyor. Çalışmaları hızlandıran Yılport Samsunspor, başkan Yüksel Yıldırım'ın talimatları doğrultusunda transferleri 1 ay gibi bir sürede tamamlamak istiyor.

Yeni sezon yapılanmaları için start veren Karadeniz ekibi gelecek sezon için iddialı bir kadro kurma hedefinde. Kadrosunu kurarak çalışmalarına tam kadro devam etmek isteyen Samsunspor'un işte Ruud Boffin için yaptığı teklif ve daha fazlası Gürses Gazetesi adresinde yer alıyor.

RUUD BOFFİN İÇİN RESMİ TEKLİF YAPILDI

Samsun yerel basınından Meydannet haberine göre; Samsunspor'da teknik direktör Bayram Bektaş'ın göreve gelmesinin ardından transferde hız kazandı. Kırmızı beyazlı ekip, Süper Lig takımlarından Antalyaspor'un yıllardır kalesini başarıyla koruyan tecrübeli isim Ruud Boffin'e teklif götürdü. Krımızı beyazlı ekibin 400 bin Euro'luk teklifini kabul etmeyen Belçikalı kalecinin transferini şimdilik askıya alan Samsunspor'un alternatif isimlere yöneldiği iddia edildi. Bu sezon Antalyaspor'da başarılı bir performans ortaya koyan tecrübeli eldiven, Süper Lig takımlarının kıskacında. Bir çok kulüp Boffin'i renklerine katmak için düğmeye bastı.

RUUD BOFFİN KİMDİR, KARİYERİ

Antalyaspor takımında Kaleci mevkinde forma giyen Ruud Boffin, 05 Kasım 1987 tarihinde dünyaya gelmiştir. 196 cm boyunda ve 86 kilo olan Ruud Boffin, Sağ ayağını kullanmaktadır. Bu sezon ilk 11'de 35 maça çıkan Ruud Boffin, 6 sarı kart ve 0 kırmızı kart görmüştür. Ruud Boffin, bu sezon 0 asist ve 0 gol katkısı ile oynamaktadır.