Samsunspor Moussa Guel ile anlaşma sağladı!

Samsunspor Moussa Guel ile anlaşma sağladı!

Spor Toto 1.Lig ekiplerinden Yılport Samsunspor transferlerini bir bir açıklamaya devam ediyor. Samsunspor Moussa Guel ile anlaşma sağladı!

Spor Toto 1.Lig ekiplerinden Yılport Samsunspor’un daha önce ön görüşme gerçekleştirdiği yetenekli futbolcu Moussa Guel transferi için İstanbul’a geldi. Transferde önemli viraja girilen Yılport Samsunspor'da Fransa'nın Red Star takımında top koşturan 22 yaşındaki Fildişi Sahilli futbolcu Moussa Guel bu sabah Yıldırım Tower’da Samsunspor yetkilileri ile bir araya geldi.

Teknik direktör Bayram Bektaş ile anlaşma sağlanmasının ardından hemen transfer harekatına başlayan Yılport Samsunspor'da transferler bir bir açıklanmaya devam ediyor. Buna göre ise yeni transferler arasında yer alan Moussa Guel ile anlaşma sağlanmak üzere. Transferi için İstanbul'a gelen ve Havalimanı'ndan hikaye paylaşan Moussa Guel transferi için geri sayım başladı.

İstanbul havalimanında olduğuna dair fotoğraf paylaşan Moussa Guel‘in Samsunspor ile her konuda anlaşma sağmadığı gelen bilgiler arasında.

İşte Moussa Guel’in o paylaşımı aşağıdaki görselde sizlerle.

ekran-resmi-2022-06-11-17-24-21.png

MOUSSA GUEL KİMDİR?

Red Star FC takımında Forvet mevkinde forma giyen Moussa Guel, 23 Haziran 1999 tarihinde dünyaya gelmiştir. 172 cm boyunda ve 80 kilo olan Moussa Guel, -- ayağını kullanmaktadır. Bu sezon ilk 11'de 0 maça çıkan Moussa Guel, 0 sarı kart ve 0 kırmızı kart görmüştür. Moussa Guel, bu sezon 0 asist ve 0 gol katkısı ile oynamaktadır.

Doğum tarihi: 23 Haziran 1999 (22 yıl yaşında), Cocody, Fildişi Sahili

Boy: 1,7 m

Kilo: 80 kg

Şu andaki takımı: Red Star FC (#22 / Defans)