Samsunspor ilk transferini açıkladı!

Samsunspor ilk transferini açıkladı!

Spor Toto 1.Lig ekiplerinden Yılport Samsunspor yeni sezon hazırlıkları kapsamında ilk transferini resmen açıkladı.

Kırmızı beyazlı ekip Yılport Samsunspor 2022 - 2023 sezonu için ilk transferini açıkladı. Merakla beklenen transfer gelişmeleri Samsunspor'da yavaş yavaş hareketlenirken anlaşılan birçok oyuncu için sözleşmeler de hazırlanıyor. Buna göre ise Yılport Samsunspor'un büyük bir gizlilikte yürüttüğü transferlerden birisi olan o oyuncu ile resmi olarak anlaşma sağlandığı kulüpten gelen açıklamalar ile paylaşıldı.

Yılport Samsunspor, Büyükşehir Belediye Erzurumspor'dan o oyuncu ile 2+1 yıllık olarak anlaşma imzaladı. Anlaşma Yılport Samsunspor'un resmi sosyal medya ve internet sitesi üzerinden camia ile paylaşıldı. Yeni sezonun ilk transferi olan isim ise çok merak edilirken detaylar ise Gürses Gazetesi adresinde yer aldı.

YILPORT SAMSUNSPOR'UN YENİ SEZONDA Kİ İLK TRANSFERİ AÇIKLANDI!

Spor Toto 1.Lig ekiplerinden Yılport Samsunspor, Büyükşehir Belediye Erzurumspor forması giyen 31 yaşında ki orta saha Arvydas Novikovas ile 2+1 yıllık anlaşma sağlandı. Yılport Samsunspor kulübünden ise resmi açıklama taraftarlar ile paylaşıldı. İşte o açıklamalar..

“Kulübümüz son olarak Büyükşehir Belediye Erzurumspor forması giyen 31 yaşındaki orta saha oyuncusu Arvydas Novikovas ile 2+1 yıllık anlaşmaya varmıştır. Camiamıza hayırlı olmasını dileriz.”

Arvydas Novikovas kimdir, performansı

Arvydas Novikovas (d. 18 Aralık 1990), BB Erzurumspor takımında orta saha pozisyonunda görev yapan Litvanyalı millî futbolcudur. * Yalnızca lig maçları ve gollerini içerir. Profesyonel kariyerine FC Vilnius-2 kulübünde başladı.

BB Erzurumspor takımında Forvet mevkinde forma giyen Arvydas Novikovas, 18 Aralık 1990 tarihinde dünyaya gelmiştir. 179 cm boyunda ve 76 kilo olan Arvydas Novikovas, Sağ ayağını kullanmaktadır. Bu sezon ilk 11'de 27 maça çıkan Arvydas Novikovas, 3 sarı kart ve 0 kırmızı kart görmüştür. Arvydas Novikovas, bu sezon 3 asist ve 9 gol katkısı ile oynamaktadır.