Samsunspor, Giresunspor'lu o futbolcuya kancayı taktı!

Samsunspor, Giresunspor'lu o futbolcuya kancayı taktı!

Spor Toto 1.Lig ekiplerinden Yılport Samsunspor yeni sezon planlanması için harekete geçti. Samsunspor, Giresunspor'lu o futbolcuya kancayı taktı!

Spor Toto 1.Lig ekiplerinden Yılport Samsunspor yeni sezon planlanması için harekete geçti. Son haftalarda yaşadığı puan kayıpları ile play-off potasından uzaklaşan Yılport Samsunspor, liglerin bitmesi ile birlikte yeni sezon planlamarına başladı. Süper Lig'de yer alan futbolculara göz diken Yılport Samsunspor buna karşılık ilk transferini gerçekleştirmek üzere. Yılport Samsunspor Giresunspor forması giyen o futbolcu ile anlaşma sağlamak üzere. İşte detaylar.

Yeni sezon öncesi Süper Lig planları yapan Yılport Samsunspor bu sezonu play-off potasına giremeden tamamladı. Geçtiğimiz 2 sezon üst üste play-off oynayan Yılport Samsunspor şampiyonluğu elde edemezken gelecek sezon ise artık işi şansa bırakmak istemiyor. Deneyimli oyuncular kurmuş olacağı kadro ile birlikte direkt Süper Lig'e çıkma hayali kuran Yılport Samsunspor çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Bu bağlamda ise ilk transferini Adanaspor'dan Celil Yüksel'i transfer ederek yapan Yılport Samsunspor, Giresunspor'da forma giyen Onurcan Piri için ise temas kurdu. Giresunspor oyuncu ile sözleşmeyi fesh etmesi durumunda ise başarılı kaleci Yılport Samsunspor'a transfer olacak.

ONURCAN PİRİ İÇİN GİRİŞİMLER HIZLANIYOR

Yılport Samsunspor'da yeni sezon öncesi yapılan planlar bu sezon uymazken gelecek sezon artık hata yapmak istemiyor. Deneyimli bir kadro kurarak yeni sezona giriş yapmak isteyen Yılport Samsunspor'da son iki sezonda Giresunspor’un kalesini koruyan Onurcan Piri’yi kadrosuna katmak istiyor.

Haber1965'in haberine göre; Karadeniz temsilcisi Giresunspor’un Onurcan Piri’nin alacaklarını ödemediği taktirde başarılı kaleci bonservisini eline alacak ve sözleşmesini tek taraflı fesedecek.

Yeni sezonda kaleye yerli bir transfer yapmak isteyen Samsunspor‘un Onurcan’ı transfer etmek için girişimlere başladığı belirtildi. 27 yaşındaki başarılı kaleci Onurcan’ın da Samsunspor’a transfer olmaya sıcak baktığı gelen bilgi arasında.

ONURCAN PİRİ KİMDİR, KARİYERİ

Giresunspor takımında Kaleci mevkinde forma giyen Onurcan Piri, 28 Eylül 1994 tarihinde dünyaya gelmiştir. 190 cm boyunda ve 82 kilo olan Onurcan Piri, -- ayağını kullanmaktadır. Bu sezon ilk 11'de 6 maça çıkan Onurcan Piri, 2 sarı kart ve 0 kırmızı kart görmüştür. Onurcan Piri, bu sezon 0 asist ve 0 gol katkısı ile oynamaktadır.