Samsunspor gelecek vadeden genç oyuncu Eslem Öztürk'ün peşinde!

Samsunspor gelecek vadeden genç oyuncu Eslem Öztürk'ün peşinde!

Karadeniz bölgesi ekiplerinden Yılport Samsunspor geçtiğimiz sezon İstanbulspor'da oynayan Eslem Öztürk'ü kadrosuna katmak istiyor. Samsunspor gelecek vadeden genç oyuncu Eslem Öztürk'ün peşinde!

Karadeniz bölgesi ekiplerinden Yılport Samsunspor geçtiğimiz sezon İstanbulspor'da oynayan Eslem Öztürk'ü kadrosuna katmak istiyor. Spor Toto 1.Lig'e yükselmesinin ardından üst üste 3 sezondur Süper Lig'in kıyısından dönen Yılport Samsunspor'da Cumhuriyet'in 100.yılında tek hedef şampiyonluk. Başkan Yüksel Yıldırım gelecek sezon için kesenin ağzını açarken yıldız transferler ile birlikte gelecek sezon yapılanmasını başlattı.

Teknik direktör belirsizliğini Bayram Bektaş ile anlaşma sağlayarak tamamlayan Yılport Samsunspor'da anlaşma sağlanan birçok oyuncu ile sözleşmeler imzalanmaya başladı. Basın toplantısı yapılması beklenen Samsun'da anlaşma sağlanan tüm oyuncular görücüye çıkacak. Yılport Samsunspor taraftarları yeni transferler karşısında heyecanlanırken yeni teknik direktör Bayram Bektaş ile birlikte gerçekleştirilecek olan basın toplantısı merakla bekliyor.

SAMSUNSPOR'DA YENİ TRANSFER HEDEFİ: ESLEM ÖZTÜRK

Yılport Samsunspor'da transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ederken orta sahayı güçlendirmek isteyen kırmızı beyazlılar geçen sezon İstanbulspor'da forma giyen ve başarılı bir performans sergileyen Eslem Öztürk'ü kadrosuna katmak istiyor.

Beşiktaş alt yapısından yetişen başarılı genç futbolcunun gösterdiği performans birçok takım tarafından dikkatleri toplarken transferin kısa süre içerisinde tamamlanarak açıklanması bekleniyor. Yılport Samsunspor gelecek sezon transferleri için ince eleyip sık dokurken transferler için ise yoğun bir mesai başladı.

800x420-eslem-ozturk-besiktasa-donmek-istiyor-1552033590690.jpeg

Başkan Yüksel Yıldırım'ın da bizzat yürüttüğü transferler yer alırken Sportif Direktör Batu Kaplan bizzat tüm transferler için çalışmalarını sürdürüyor. Buna göre ise yeni hedef İstanbulspor'un genç orta saha oyuncusu Eslem Öztürk oldu.

ESLEM ÖZTÜRK KİMDİR, KARİYERİ

Istanbulspor AS takımında Orta Saha mevkinde forma giyen Eslem Ozturk, 01 Aralık 1997 tarihinde dünyaya gelmiştir. 177 cm boyunda ve 70 kilo olan Eslem Ozturk, Sağ ayağını kullanmaktadır. Bu sezon ilk 11'de 17 maça çıkan Eslem Ozturk, 2 sarı kart ve 0 kırmızı kart görmüştür. Eslem Ozturk, bu sezon 6 asist ve 1 gol katkısı ile oynamaktadır.