Samsunspor, Galatasaray alt yapısından yetişen genç yetenek Celil Yüksel'i kadrosuna kattı!

Samsunspor, Galatasaray alt yapısından yetişen genç yetenek Celil Yüksel'i kadrosuna kattı!

Galatasaray'dan Adanaspor'a kiralık olarak gönderilen Celil Yüksel gösterdiği performans ile takımlara kendini hayran bıraktı. Samsunspor, Galatasaray alt yapısından yetişen genç yetenek Celil Yüksel'i kadrosuna kattı!

Galatasaray'dan Adanaspor'a kiralık olarak gönderilen Celil Yüksel gösterdiği performans ile takımlara kendini hayran bıraktı. Oynadığı futbol ve görev aldığı mevki ile seyirciler tarafından merakla izlenen Celil Yüksel, geçen sene de Yılport Samsunspor'un radarına girmeyi başarmıştı. Bu sene ise Yılport Samsunspor'la Süper Lig'e çıkmak için mücadele verecek olan takımda Celil Yüksel'de %100 forma giymeye başlayacak.

SAMSUNSPOR CELİL YÜKSEL'İ KADROSUNA KATTI

Samsunspor'da Sportif Direktör Batu Kaplan yaptığı açıklama ile birlikte Celil Yüksel'i kadrosuna kattıklarını açıkladı. Batu Kaplan açıklamalarda şu ifadelere yer verdi. ”Adanaspor’da oynayan orta saha oyuncusu Celil Yüksel ile anlaşma sağladık. Yeni sezonda Celil Yüksel, Samsunspor forması giyecek.”

Yılport Samsunspor’da ilk transfer Adanaspor’un yetenekli futbolcusu Celil Yüksel oldu. Kırmızı beyazlılar genç orta saha oyuncusu ile her konuda anlaşma sağladı. Samsunspor'da transfer sezonu başlamadan transferlere başlayan ekiplerden birisi olan Samsunspor'da kulüp tarafından gelen açıklamalar sonrasında yeni transfer Celil Yüksel kadroya katıldı.

GELECEK SENE KARADENİZ EKİBİ ÇOK İSTEMİŞTİ!

Celil Yüksel'i Galatasaray'da görev almasından bu yana takip eden taraftarlar uzun süren peşinden koşma maratonunun ardından genç oyuncuyu kadrosuna katmayı başardı. Buna göre ise Celil Yüksel, gelecek sezondan itibaren Karadeniz ekibi Yılport Samsunspor'da forma terletecek.

Samsunspor'da gelecek sezon tek hedef parola Süper Lig olurken bu noktada ise oyunculardan tam performans bekleniyor. Maç seçme vb. gibi durumlarda ise Samsunspor kulübü en iyi şekilde oyuncuları cezalandırmaktadır.

CELİL YÜKSEL KİMDİR, KARİYERİ

Celil Yüksel 1 Ocak 1998 tarihinde Samsun'da doğmuştur. Orta saha pozisyonunda görev yapan Türk futbolcudur. Adanaspor'da forma giymektedir. Şimdilerde ise adı Samsunspor ile anılmaya başlamıştır.

Kariyerine Ayazağaspor'da başlayan futbolcu, 2012 yılında Galatasaray'a transfer oldu. 6 sene Galatasaray altyapılarında forma giyen Celil 2018 yılında Galatasaray'la resmi sözleşme imzaladı. Profesyonel olarak sözleşme imzaladıktan sonra ilk maçına FC Wil 1900'le oynanan hazırlık karşılaşmasında çıktı. Galatasaray'la ilk lig maçına ise, Süper Lig'in 12. haftasında deplasmanda Kayserispor'la oynanan ve 3-0 kazanılan maçta çıktı. 2019-20 sezonunun ikinci yarısında 1. Lig takımlarından Adanaspor'a kiralandı