Samsunspor başarılı oyuncu Eren Tozlu'yu istiyor!

Samsunspor başarılı oyuncu Eren Tozlu'yu istiyor!

Spor Toto 1.Lig ekiplerinden Yılport Samsunspor'da bugün gündeme düşen sıcak gelişmelere göre gündeme Eren Tozlu ismi geldi. Transferde sıcak gelişmelerin yaşandığı Yılport Samsunspor kadro çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.

Karadeniz ekibi Yılport Samsunspor'da teknik adam krizi sürmeye devam ederken yönetim ise bu noktada halen net bir isim açıklaması gerçekleştirmedi. Süper Lig'den birçok oyuncu ile anlaşma sağlayan Yılport Samsunspor teknik adamın gelmesi ile birlikte transferleri bir bir açıklaması bekleniyor.

Yılport Samsunspor'a son olarak ise gündeme gelen isimlerden birisi Eren Tozlu oldu. Başarılı futbolcu birçok 1.Lig ekibi ile Süper Lig'e çıkma deneyimi yaşarken Yılport Samsunspor ise bu noktada deneyimli oyuncular ile çalışmak istiyor. Gelen haberler sonrasında ise transfer için ilk temasların kurulduğu başarılı oyuncunun da Samsun'a gelmek istediği öğrenildi. İlerleyen günlerde transfere dair sıcak gelişmelerin yaşanacağı öngörülen Yılport Samsunspor'da detaylar haberde yer alıyor.

SAMSUNSPOR'DA EREN TOZLU SESLERİ

Spor Toto 1. Lig'de sergilediği performansla göz dolduran Eren Tozlu, Samsunspor'un gündemine girdi. Eren bu sezon 28 maçta 11 gol, 2 asist üretti.

Samsun Haber Ajansı'nın haberine göre; Yeni sezonda hedefini Süper Lig olarak açıklayan Samsunspor'da teknik direktör arayışları devam edenken bir yandan da transferde hazırlıklar sürüyor. A Spor'un haberine göre kırmızı beyazlılar, Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un tecrübeli ismi Eren Tozlu ile ilgileniyor. Mehmet Cem Çakır'ın haberinde şu ifadelere yer verildi; "Spor Toto 1. Lig'de sergilediği performansla göz dolduran Eren Tozlu, Samsunspor'un gündemine girdi.Eren bu sezon 28 maçta 11 gol, 2 asist üretti. 31 yaşındaki forvetin sözleşmesi Erzurumspor ile 30 Haziran 2023 yılında sona erecek".

EREN TOZLU KİMDİR?

Giresunspor takımında Forvet mevkinde forma giyen Eren Tozlu, 27 Aralık 1990 tarihinde dünyaya gelmiştir. 185 cm boyunda ve 78 kilo olan Eren Tozlu, Sol ayağını kullanmaktadır. Bu sezon ilk 11'de 29 maça çıkan Eren Tozlu, 7 sarı kart ve 0 kırmızı kart görmüştür. Eren Tozlu, bu sezon 3 asist ve 9 gol katkısı ile oynamaktadır.

Doğum tarihi: 27 Aralık 1990 (31 yıl yaşında), Giresun

Boy: 1,75 m

Şu andaki takımı: Büyükşehir Belediye Erzurumspor (#39 / Forvet)