Samsun'da Trabzonspor kutlamalarına taraftarlardan tepki geldi! İşte o anlar..

Samsun'da Trabzonspor kutlamalarına taraftarlardan tepki geldi! İşte o anlar..

Spor Toto Süper Lig'de bu sezon şampiyon Trabzonspor olurken Samsun şehrinde gerçekleştirilen kutlamalara ise taraftarlardan tepki geldi. Samsun'da Trabzonspor kutlamalarına taraftarlardan tepki geldi! İşte o anlar..

Spor Toto Süper Lig'de bu sezon şampiyon Trabzonspor olurken Samsun şehrinde gerçekleştirilen kutlamalara ise taraftarlardan tepki geldi. Süper Lig'de 2021 - 2022 Ahmet Çalık sezonunu birinci tamamlayan Trabzonspor'da, taraftarlar Türkiye'nin 81 ilinde kutlama yapmak için dışarı çıktı. İlk olaylar ve problemler ise Samsun'dan geldi.

Samsunspor ile Trabzonspor arasında ki yıllardır süren kavgalar sonrasında bu sezon bir yenisi daha eklendi. Şampiyonluk kutlamaları için Atakum sahile inen ve şehrin belirli bölgelerinde kutlamalar gerçekleştirmek isteyen taraftarlara Samsunspor'lu taraftarlardan büyük tepki geldi.

Yılport Samsunspor'lu taraftarlar şampiyonluğun belli olduğu saat 21:50'den itibaren şehirde dışarı çıkarak Trabzonspor'lu taraftarların şampiyonluk kutlamalarına engel oldu. Yaşanan gelişmeler sonrasında ise ciddi arbedeler ve problemler ortaya çıktı. İşte kutlamalardan satır başları ve görüntüler gursesgazetesi.com adresinde yer alıyor.

Samsun’da kutlama yapan Trabzonspor taraftarlarından birisi, kutlamasına müdahale etmek isteyen bir Samsunspor taraftarına çarparak kaçtı. O görüntüler ise gündeme bomba gibi düştü. Bunun yanı sıra Yılport Samsunspor taraftar gruplarından paylaşımlar gelmeye devam ediyor.

taraftar-olay.png

Samsunspor taraftarları tarafından ablukaya alınan Trabzonspor'lu taraftarlar araçları içerisinde kilitli kalırken bir araç ise hiç bir taraftarı önemseden yolda duran Samsunspor'lu taraftara araba ile çarptı. Olay sonrasında ise araç sahibi olay yerinden hızlı bir şekilde uzaklaştı.

Yılport Samsunspor taraftar gruplarından Forza Samsun ise resmi Twitter hesabından açıklama yaptı. İşte o açıklama..

"Yıllardır kendini Samsunspor'dan üstün gören, Karadeniz'in abisi gören, bizlere asansör takım diyen, Bize Her Yer Trabzon diyerek Samsunlu insanları sindirenlere cevabımızı bugün verdik!"

Gelişmeler gelmeye devam ediyor..