Sakaryaspor'u şampiyon yapmıştı Samsunspor'a geliyor!

Sakaryaspor'u şampiyon yapmıştı Samsunspor'a geliyor!

Süper Lig'de Çağdaş Atan ile prensip anlaşmasına varan Yılport Samsunspor iki tarafında karşılıklı anlaşarak başlamadan bittiğini açıklamıştı. Sakaryaspor'u şampiyon yapmıştı Samsunspor'a geliyor!

Süper Lig'de Çağdaş Atan ile prensip anlaşmasına varan Yılport Samsunspor iki tarafında karşılıklı anlaşarak başlamadan bittiğini açıklamıştı. Süper Lig'e yükselmek adına Spor Toto 1.Lig'e çıktığı zamandan beri çalışmalarını sürdüren Yılport Samsunspor'da artık gelecek sene tek parola şampiyonluk. Bunun için ise teknik direktör konusunda ince eleyip sık dokuyan Yılport Samsunspor'da Fuat Çapa ayrılığı sonrasında ise teknik direktör konusunda halen ilerleme kaydedilemedi.

Geçtiğimiz hafta içi Çağdaş Atan ile 2+1 yıllık prensip anlaşmasına varıldığını açıklayan Yılport Samsunspor başarılı teknik adam ile görüş ayrılıklarına vardıklarını açıkladı. Çağdaş Atan transferinin gerçekleşmemesi sonrasında ise Yılport Samsunspor'da gündeme geçtiğimiz senelerde Spor Toto 2.Lig'de Sakaryaspor'u şampiyon yapan o isim geldi. İşte detaylar ve daha fazlası haberimizin devamında yer alıyor.

SAMSUNSPOR'DA ERCÜMENT COŞKUNDERE SESLERİ!

Haber1965'in haberine göre; Genç Teknik adam Çağdaş Atan ile son anda anlaşmadan vazgeçen Kırmızı beyazlılarda gözler yerli Teknik adam Ercüment Coşkundere’ye çevrildi.

Özellikle geçen sezon Sakaryaspor’un şampiyonluğunda önemli pay sahibi olan Samsunspor’un eski futbolcusu ve Teknik Direktörü Ercüment Coşkundere’nin ismi yeniden Kırmızı beyazlı Kulüple anılmaya başladı.

Spor Toto 1.Lig ekiplerinden Yılport Samsunspor'da ise yönetim kurulu hangi teknik direktör ile çalışılması konusunda kararsız kalındı. Bu hafta içi ise sıcak gelişmelerin yaşanması bekleniyor.

ERCÜMENT COŞKUNDERE KİMDİR?

Futbolu bırakmasının ardından antrenörlük yapmaya başlayan Coşkundere, ilk tecrübesini 1997'de Çarşambaspor'da antrenörlük yaparak kazanmıştır. İlk teknik direktörlüğünü ise 2008-09 sezonunda Samsunspor'un başında yapmıştır. Kariyerinin kalanını kısa sürelerle Çerkezköyspor, Malatyaspor, Fatih Karagümrük, Sakaryaspor, Ümraniyespor, ve Kırşehir Belediyespor'da teknik direktörlük yaparak geçiren teknik adam günümüzde Sakaryaspor'un başında bulunmaktadır.