Roma-Leicester City Maçı Ne Zaman Hangi Kanalda? UEFA Konferans Ligi Maçları

Roma-Leicester City Maçı Ne Zaman Hangi Kanalda? UEFA Konferans Ligi Maçları

UEFA Konferans Ligi'nde heyecan devam ediyor. Roma ve Leicester City bu akşam yarı final mücadelelerini verecek. Peki; AS Roma- Leicester City maçı saat kaçta, hangi kanalda? UEFA maçları nereden izlenir? Detaylar gursesgazetesi.com'da...

UEFA liglerinde heyecan devam ediyor. Futbol severler için oldukça dolu bir hafta geride kalıyor. İlk olarak UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final maçları oynanmıştı. Bu akşam ise hem UEFA Avrupa Ligi Maçları hem de UEFA Konferans Ligi maçları tüm dünyadan futbol severler ile buluşacak. Yalnızca takımların değil tüm dünyadan futbol severlerin heyecanla beklediği mücadelenin saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacağı ise merak konusu oldu. Maçı Türkiye'den takip edecek olan vatandaşlar Roma- Leicester City maçının yayın saatini ve hangi kanalda yayınlanacağını gerek sosyal medyada gerekse arama motorlarında sıkça arattı.

UEFA Konferans Ligi yarı final maçları kapsamında maçın ilk ayağında 1-1'lik eşitlik ile iki takım da sahadan ayrılmıştı. Bu akşam ise Roma, rakibini Stadio Olimpico'da ağırlayacak. Maçtan mutlak galibiyetle ayrılmak isteyen her iki takımın da stratejileri ve planları merakla bekleniyor.

AS Roma- Leicester City Muhtemel 11'ler

Maçın ilk 11'leri henüz belli değil. Maça son bir saat kala belli olması beklenen maç kadroları ile ilgili sızıntı olduğu iddia edilen bilgilere göre maçın muhtemel 11'leri şu şekilde;

AS ROMA

Patricio, Mancini, Smalling, Ibanez, Karsdorp, Cristante, Pellegrini, Zalewski, Mkhitaryan, Zaniolo, Abraham

LEICESTER CITY

Schmeichel, Fofana, Evans, Söyüncü, Pereira, Soumare, Tielemans, Castagne, Barnes, Vardy, Lookman

AS Roma- Leicester City Maçı Saat Kaçta, Hangi Kanalda?

AS Roma'nın bu akşam evinde Leicester City'i ağırlayacağı UEFA Konferans Ligi yarı final mücadelesi dünya çapında futbol severler tarafından heyecanla bekleniyor. Maçın saat kaçta hangi kanalda yayınlanacağı ise ülkemizdeki futbol sever vatandaşlar için merak konusu oldu. Vatandaşlar gün içinde sıkça, arama motorlarında maçın saat kaçta, hangi kanalda olduğunu araştırdı. Peki; Roma- Leicester City maçı saat kaçta, hangi kanalda?

UEFA Konferans Ligi yarı final rövanş mücadelesi AS Roma- Leicester City maçı Türkiye saati ile bu akşam saat 22.00'de yayınlanacak. Maçın hangi kanalda olacağı da merak konusuyken farklı kaynaklardan farklı kanalların duyurulması, vatandaşların kafasını karıştırdı. Net Cevap ise Exxen'den geldi. AS Roma ile Leicester City'nin karşılaşacağı maç Exxen'de canlı bir şekilde futbol severler ile buluşacak.