Rıza Çalımbay ve Hikmet Karaman Basın Toplantısı Gerçekleştirdiler! Son Dakika Gelişmeleri!

Rıza Çalımbay ve Hikmet Karaman Basın Toplantısı Gerçekleştirdiler! Son Dakika Gelişmeleri!

Sivasspor teknik direktörü Rıza Çalımbay ve Kayserispor teknik direktörü Hikmet Karaman, ayrı mekan ve zamanlarda Ziraat Türkiye Kupası Finaline dair açıklamalarda bulundular. Karşılıklı saygının olacağını ifade ettiler. Detaylarıyla gursesgazetesi.com'da

Rıza Çalımbay'dan Ziraat Türkiye Kupası Finali Açıklamaları!

rizaa.webp

Ziraat Türkiye Kupası finali öncesi Sivasspor teknik direktörü Rıza Çalımbay karşılaşma öncesi medya mensupları ile bir araya gelerek basın toplantısı düzenledi. Sivasspor ve Kayserispor final karşılaşması öncesi açıklamalarda bulundu.

Çalımbay, bu sene Süper Lig'de Sivasspor'un zorlu ve sorunlu bir sezon geçirdiğini ve beklenmedik sonuçlar ile karşı karşıya kaldıklarını belirtti. Bu zorlu süreçte Ziraat Türkiye Kupası Finaline kalmayı başardıklarını üstüne basa basa vurguladı. Herkesin her şeyini ortaya koyma vakti geldi. Zorlu Ziraat Kupası elemelerinde finale kalmayı başaran iki Anadolu takımının zorlu karşılaşmasına şahit olacağız. Kupayı kazanmak için elimizden ne gerekiyorsa fazlasını yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Final maçına çıkacağız. Şuan da final karşılaşmasında iki takım karşılaşacak. Dünya'da olduğu gibi Türkiye'de de ligler bitti. Takımlar artık başlangıçta dinlenme ve ardından yaz kampına girecek. 133 takımın girdiği bu turnuvada iki Anadolu takımı finale çıkmayı başarabildi. Takım içi yorgunluk olması mümkün değil. Aynı zamanda takımın yorgunluk sebebiyle bu durumu karşılaşmaya yansıtması mümkün değil. Çünkü ligler bitti. Artık önümüzde oynayacağımız tek karşılaşma final karşılaşması olacak. Başta Sivas olmak üzere Türkiye'nin dört bir tarafından final karşılaşmasının oynanacağı şehire taraftarlar gelecek. Herkes görevini ve sorumluluğunu bilmesi gerekiyor. Sivas için tarihi bir maça çıkacağız. Bu final karşılaşması Sivas için aşırı önem içermektedir. Oyuncular bu duruma göre mücadele etme ve futbol oynamaları gerekiyor.

Hikmet Karaman'dan Ziraat Türkiye Kupası Final Açıklamaları!

hikmet.webp

Hikmet Karaman, Yarın Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanılacak Ziraat Türkiye Kupası final karşılaşması tarihi önem taşıdığını belirtti. Türkiye'nin en büyük kupasının final mücadelesinde milli mücadelenin temellerinin atıldığı iki Anadolu şehri tarafından oynanması açısından tarihi önem taşıyor. İki komşu şehrin yarın dostane görüntü vermesi en büyük temenniler arasındadır. Taraftarlarımızın finalde itici güç olmalarını istiyoruz. Trabzonspor maçında gösterdikleri desteğin aynısını yarın da bekliyoruz. Herkes gibi bizde kupayı kazanmak için sahaya çıkacağız. Kupayı Kayseri'ye kazandıracağız.