Rıdvan Yılmaz Beşiktaş'tan Ayrılıyor! Eintracht Frankfurt ile Anlaşma İmzalandı!

Rıdvan Yılmaz Beşiktaş'tan Ayrılıyor! Eintracht Frankfurt ile Anlaşma İmzalandı!

Beşiktaş'ın genç yıldızı Rıdvan Yılmaz kariyerine Avrupa'da devam etmek isteği üzerine menajeriyle teklifler üzerine net karar verdiğini açıkladı. Eintracht Frankfurt ile anlaştıklarını resmi açıklama ile belirtti. Detaylar gursesgazetesi.com'da...

Beşiktaş'ın genç yıldızı Rıdvan Yılmaz kariyerine Avrupa'da devam etmek isteği üzerine menajeriyle teklifler üzerine net karar verdiğini açıkladı. Eintracht Frankfurt ile anlaştıklarını resmi açıklama ile belirtti. Futbolcu ile kulüp arasında anlaşmazlıkların olmadığı tüm sürecin olumlu geçtiği fakat Beşiktaş tarafından istenilenler elde edilmediği yönünde haberler yer alıyor. Beşiktaş'ın milli futbolcunun satışı konusunda Eintracht Frankfurt ile anlaşmaya vardı. Beşiktaş'ın genç yıldızı Rıdvan Yılmaz, Bundesliga'ya transfer oldu. Uzun süredir pazarlık sürecinin devam ettiği dönemde yeri geldi geri adımlar atıldı. Kulüpler arasında karşılıklı uzlaşma sonucu detaylar belli oldu. Fakat Beşiktaş tarafından istenileni elde edememesi siyah-beyazlı kulübün memnun olmadığını gösteriyor. Bir süredir yapılan pazarlıkların ardından iki kulüp 6 milyon 500 bin euro bonservis bedeli üzerinde anlaşmaya vardı. Frankfurt gelecekte Rıdvan'ı farklı bir takıma sattığı zamanda Beşiktaş bir sonraki satıştan %20 pay elde edecek. Transfer detayları konusunda anlaşmaya varıldı. İmzalar atıldı. Rıdvan, A Milli Takımın UEFA Uluslar Ligi grup karşılaşmalarını tamamladıktan sonra Almanya'ya gidecek. Frankfurt ile 5 yıllık sözleşmeyi imzalayacaktır.

Beşiktaş Avrupa'ya futbolcu satışların hemen hemen tüm transfer sürecini Türkiye'de en iyi yöneten kulüpler arasında ilk sırada yer alır. Fakat sol bek mevkisinde özellikle genç yıldız Rıdvan Yılmaz'dan istenilen bonservis bedelini alamadığı idari yapı içinde dönmektedir. Siyah-beyazlı kulüp kadro genişliği açısından sağlam ve alternatif bol oyuncular var. Genç yıldız Rıdvan Yılmaz'ında Avrupa'da kendini daha çok geliştireceği yönünde kesinlik olmasıyla beraber Milli Takıma uzun yıllar hizmet verebilecek potansiyele sahip bir futbolcudur. Beşiktaş'ın alt yapısından yetişen ve uzun yıllardır her kademede hizmet eden Rıdvan son iki senedir Beşiktaş'ın sol bek mevkisinde yer alıyor. 21 yaşındaki genç yıldız çıktığı 32 resmi karşılaşmalarda 3 gol atarken, 4 asist yaptı. Rıdvan'ın bir sonraki durağı neresi olacak performansını koruyup kendini geliştirebilecek mi ilerleyen yıllarda göreceğiz.