Real Madrid - Manchester City Maçı Saat Kaçta, Hangi Kanalda? Real Madrid Manchester City Maçı İlk 11'ler

Real Madrid - Manchester City Maçı Saat Kaçta, Hangi Kanalda? Real Madrid Manchester City Maçı İlk 11'ler

Dünya çapında tüm futbol severlerin heyecanla beklediği karşılaşma bu akşam oynanacak. Peki; Real Madrid - Manchester City maçı saat kaçta? Real Madrid Manchester City maçı hangi kanalda? Şampiyonlar Ligi'nden satırbaşları gursesgazetesi.com'da...

Şampiyonlar Ligi'nde finale yaklaşırken heyecan devam ediyor. Dünya devlerinin karşılaştığı ve en büyük kulübü belirleyen Şampiyonlar Ligi kapsamında yarı final maçları bu akşam son buluyor. İlk maçta evinde Real Madrid'i ağırlayan Manchester City sahadan 4-3'lük galibiyet skoru ile ayrılmayı başarmıştı. İlk maçta her iki takım da kıran kırana mücadele etmiş ve futbol severlere seyir zevki yüksek, kaliteli bir futbol maçı sunmuştu. Kıran kırana geçen ilk maçın ardından gözler bu akşam oynanacak olan maça çevrildi.

Dün akşam Villarreal ile deplasmanda karşılaşan Liverpool maçtan 2-3'lük tek farklı skorla galip ayrılmayı başardı. Futbol severlerin heyecanla takip ettiği beş gollü mücadele UEFA Şampiyonlar Ligi'nde final maçına çıkacak ilk takımı belirledi. İlk finalistin Liverpool olduğu UEFA Şampiyonlar Ligi'nde ikinci finalist ise bu akşam yapılacak Real Madrid - Manchester City maçının sonucuyla belli olacak.

Real Madrid Galibiyet İstiyor

Ligde iyi gidişat ile şampi denilen Real Madrid, Şampiyonlar Ligi'nde de kupayı kaldıran takım olmak istiyor. İlk maçta 1 gol farkı ile mağlup olan İspanyol devinin bu maçta +1 gole ihtiyacı var. Manchester City'i evinde ağırlayacak olan Real Madrid, sıkı bir antrenman süreci ile maça iyi hazırlandı.

Manchester City'e Beraberlik Yetiyor

İlk maçta 1 farkla galip gelen mavili Manchester ekibi bu maça rahat çıkan ekip olacak. Maçın, iki takımın beraberliği ile tamamlanması Manchester City'nin yarı final turunu atlayıp finale yükselmesini sağlıyor. Ancak mavili İngiliz ekibi galibiyet parolası ile sahaya çıkacak.

Real Madrid Manchester City Maçı Saat Kaçta Hangi Kanalda?

Şampiyonlar Ligi'nde finale yükselen takımı belirleyecek olan karşılaşma heyecanla bekleniyor. Futbol severler ise internette maçın saat kaçta hangi kanalda yayınlanacağını aratıyor. Real Madrid - Manchester City maçı Türkiye saati ile 22.00'da Exxen'de futbol severler ile buluşacak.

Real Madrid- Manchester City Muhtemelen 11'ler Nasıl? Maçın Oyuncuları Kim?

Real Madrid: Courtois, Carvajal, Militao, Nacho (Alaba),Mendy, Modric, Casemiro, Kroos, Valverde, Vinicius, Benzema

Manchester City: Ederson, Cancelo, Dias, Laporte, Zinchenko, De Bruyne, Rodri, Bernardo Silva, Foden, Mahrez, Jesus